Vesterlundvej 88, 6830 Nørre Nebel

6830 vesterlundvej 88 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Klassisk og velholdt Vesterhavsejendom med ca. 8 ha. ved Nymindegab – ca. 8 ha. jord – gode jagtmuligheder.

”Jagtgården” er en stråtækt og helt klassisk Vesterhavs-ejendom, oprindelig opført i ca. 1870, beliggende i et særdeles naturskønt område. Ejendommen ligger lidt for sig selv, tilbagetrukket fra Vesterlundvej bag en træbevoksning. Omme ved ejendommen åbner der sig en flot udsigt ned over grunden der er præget at et par små søer, og et stykke der er udlagt i delvis natur.

Kommer man længere ned på grunden, skal man lige over kanalen for at komme over på stykket med hede og mark. Til ejendommen hører i alt godt 8 ha. Jord, og ca. 3,3 ha forpagtes ud.

Nuværende ejer har haft stor fornøjelse af jagten på ejendommen, hvor der mulighed for både sneppe- og bukkejagt ligesom rådyr og dådyr jævnligt strejfer over grunden.

Hvis man ikke har nok i den natur der ligger inde på sin egen grund, er der ikke langt ud til Tipperne, Ringkøbing Fjord, Blåbjerg Plantage eller Vesterhavet.

Stor dobbeltgarage med automatiske porte, og herudover er der en udbygning, som oprindelig er indrettet til heste og kreaturer, men som i dag benyttes til brænde.

I 2007 byggede man garagen til, alle yderdøre og vinduer blev udskiftet til træ/alu, der kom ny isolering på loftet, og der blev støbt nye gulve i den del af huset der ligger til venstre for baggangen. I 2007 kom der også nyt stråtag på en stor del af ejendommen. Nuværende ejer har lavet sokkel under ejendommen, pånær et lille stykke på ejendommens vestlige side. Ejendommen opvarmes med jordvarme (fra 2012), og der er gulvvarme overalt, undtagen i garagen.

Alle udvendige renoveringer og tilbygninger er lavet i respekt det oprindelige udtryk, således at ejendommen fremstår flot og harmonisk.

Ejendommen er indrettet med:

Stort og klinkebelagt bryggers/ baggang, med god plads til at komme af med overtøjet.

Fyrrum med udgang til grunden.

Denne første del af ejendommen er en lille afdeling for sig selv, med et rummeligt soveværelse, og et stort badeværelse med sauna siddespa, toilet, bruseniche og mulighed for installation af vaskemaskine og tørretumbler.

Fra bryggerset kommer man ind i køkkenafdelingen med masser af bord- og skabsplads. Køkkenet er i åben forbindelse med det store alrum, hvor der er plads til af bænke hele den store familie.

Hyggelig og nem møblerbar opholdsstue med brændeovn.

Forgang/entre, hvorfra der er adgang til et gæstebadeværelse.

Udover det store soveværelse er der 3 værelser (hvor det ene pt benyttes som kontor).

En i særklasse spændende ejendom, som der ikke er mange af i vores område – og med en rigtig skøn beliggenhed.

Kontakt os for en rundvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vesterlundvej 88 , 6830 Nørre Nebel3.795.000 kr.15.235 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.007 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: BStørrelse: 217 ㎡Grund: 86879 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1870Sidste tilstandrapport er fra: 2017-10-17 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x