Hjartbro Byvej 24, 6541 Bevtoft

6541 hjartbro byvej 24 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Mulighedsrig ejendom beliggende i Hjartbro

Åbent hus med tilmeldingskrav 8/6 – klik på billede –

Naturskønt beliggende ejendom ikke langt fra den hyggelige by Bevtoft, med et stærkt lokalsamfund. Huset ligger på en ugeneret grund med gode muligheder for at forme grunden efter egene fantasier.
Når du træder ind ad døren, træder du direkte ind i husets lyse entré. Entreen giver dig adgang til husets 2 værelser, soveværelse og badeværelse. For enden af entreen findes husets store lyse stue med brændeovn som giver en hjemlige fornemmelse. Stuen har også direkte udgang til husets sydvendte terrasse hvor du på de solrige dage kan nyde solen de meste af dagen. Fra stuen kan du gå direkte ind i husets køkken som også giver dig direkte adgang til husets rumlige bryggers.
På husets udendørsarealer står en carport, mens den resterende del af grunden giver dig mulighed for at udfolde dig i de naturskønne omgivelser og Ikke langt fra huset løber Gels å.
Bevtoft er en hyggelig lille by med et stærkt sammenhold, der var medvirkende til at byen i 2019 blev kåret som Årets Lokalsamfund. Derudover er her en købmand, børnehave og skole til 6. klasse. 7.-10. klasse undervises i Vojens. Hertil er indsat skolebusser. Skolegang kan også foregå på STUK i Toftlund ca. 10 km fra Bevtoft. I fritiden er der mulighed for idrætsaktiviteter i byens hal. Ligesom der årligt arrangeres ringridning og byfest. Der er gode busforbindelser til Vojens, Haderslev og Aabenraa, hvor der findes gymnasium, handelsskoler og andre fagskoler mv. Derudover er der ca. 20 min. kørsel til større byer og strand….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hjartbro Byvej 24 , 6541 Bevtoft495.000 kr.4.400 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.083 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 102 ㎡Grund: 1012 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1964Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-28 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x