Kløvermarken 18, 7870 Roslev

7870 klovermarken 18 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velholdt familievilla

Åbent hus med tilmeldingskrav 11/6 – klik på billede –

Er du til en klassisk villa med god plads til hele familien, så er det måske her på Kløvermarken 18 du skal bo. Du kan nemlig her blive ejer af en 157 m2 dejlig villa i 1½ plan. I stueplan bliver du ledt ind i en rummelig entré, hvor tappen fører op til første sal. Her er selvfølgelig også et bryggers med plads til vaskefaciliteter, og der er også et lille gæstetoilet. I køkkenet er der blevet plads til en lille spisekrog, og køkkenet ligger lige op ad stuen, så hvis du på sigt vil lave det populære køkken-alrum, vil der være muligheden her. Stuen er meget rummelig, og herfra er der udgang til en rigtig dejlig udestue, der vil kunne forlænge sommeren i begge ender.

Kommer du med op på første salen, hvor der er en trapperepos, 3 værelser, hvoraf det ene er meget stort samt et badeværelse med både badekar og bruseniche. Fra to af værelserne er der udgang til en hyggelig svalegang, hvor man rigtig kan nye udsigten ud over den velanlagte have.

Din bil er der også plads til i den murede garage, hvor der også i enden er plads til et redskabsrum.

Når du kommer med os udenfor vil du finde flere hyggelige kroge og græsplænen er rige stor til, at der kan spilles lidt bold eller hoppes på trampolin.

Hele denne herlighed finder du i Durup, der er en aktiv by, der tilbyder dig og børnene alt hvad I har brug for i hverdagen af skole, børnehave, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder.

Lyder dette som dit kommende hjem, så ring allerede i dag og bestil en fremvisning.

BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC POULSEN & VESTER…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kløvermarken 18 , 7870 Roslev795.000 kr.5.434 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.071 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 157 ㎡Grund: 803 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1974Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-23 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x