Tårnvænget 24, 3300 Frederiksværk

3300 tarnvaenget 24 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Moderne familievilla i naturskønne Kregme

Velkommen til Tårnvænget 24 i det naturskønne Frederiksværk. Denne moderne villa, opført i 2016, er en perle på markedet med sit boligareal på 164 m² og en stor grund på 800 m². Ejendommen imponerer med sin kvalitetsopførsel og bæredygtige opvarmning via jordvarme, som sikrer et lavt energiforbrug og et behageligt indeklima.
Indenfor byder villaen på en gennemtænkt planløsning, der tilgodeser både forældre og børn. Forældreafdelingen består af et rummeligt soveværelse med et elegant walk-through-closet, der fører til et stilrent badeværelse med bruseniche. Kontoret, der er tilgængeligt fra opholdsrummet, giver en oplagt mulighed for hjemmearbejde eller hobbyprojekter. Børneafdelingen rummer to lyse værelser og et eget badeværelse med bruseniche, hvilket skaber en tryg og privat zone for familiens yngste. Bryggerset er praktisk placeret i denne del af huset og har god plads til hverdagens nødvendigheder.
Villaens hjerte er det lyse køkken-alrum, der er indrettet med stilfulde HTH-elementer, en Quooker og en smart halvø med plads til barstole. Dette rum bliver hurtigt familiens samlingspunkt, hvor madlavning og hyggelige stunder går op i en højere enhed. På varme dage kan I åbne havedøren og træde ud på den store terrasse, der inviterer til udendørsliv og grillhygge. Stuen, der adskilles fra køkken-alrummet med et dobbelt dørparti, har store vinduer og en havedør, der lader lyset strømme ind og skaber en atmosfære af ro og velvære.
Kregme er et ideelt sted for familier, der ønsker at bo børnevenligt og roligt i et lukket kvarter med et stærkt naboskab. Den naturskønne placering mellem Roskilde Fjord og Arresø giver fantastiske muligheder for naturoplevelser, og skoven, som kun ligger halvanden kilometer væk, inviterer til løbeture og gåture under de grønne trækroner. Praktiske fordele inkluderer gåafstand til indkøb, togstation, busforbindelser og pasningstilbud, mens skolebørnene nemt kan cykle til skole. Frederiksværk, som ligger tæt på, tilbyder et væld af muligheder og faciliteter for hele familien.
Udendørs bliver den store terrasse det naturlige samlingspunkt, når sommeren melder sin ankomst. Terrassen er opdelt i flere sektioner, hvilket giver plads til både solbadning, middage og leg. Det flotte drivhus skaber en hyggelig krog, hvor I kan nyde de lange, lune sommeraftener, mens børnene leger på græsplænen. Fortil finder I den dobbelte garage, som er en attraktiv og praktisk tilføjelse til ejendommen, der fuldender denne indflytningsklare villa….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tårnvænget 24 , 3300 Frederiksværk4.295.000 kr.23.042 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.456 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 164 ㎡Grund: 800 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2016Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-09 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x