Skovengen 20, 4450 Jyderup

4450 skovengen 20 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

RENOVERET FAMILIEVILLA CENTRALT I JYDERUP

På Skovengen 20 får I en veludnyttet villa, som igennem de sidste 20 år har fået den helt store renovering. I kommer til at kunne nyde lyse flotte rum, moderne indretning og BWT-anlæg.

I kommer til at bo midt i byen i cykelafstand fra alle Jyderups mange dejlige faciliteter. Af butikker kan Jyderup prale med et stort udvalg af dagligvareforretninger, tøjbutikker, byggemarked og meget mere. Jyderup har ligeledes et fantastisk foreningsliv og mange arrangementer for hele familien i form af byfester og caféer, der gør byen til et spændende sted at bo. Til de aktive er her svømmehal, sportshal, tennisbaner, stadion, fantastiske gå/mountainbike ruter ved Skarresø og de omkringliggende skove. Jyderup er også en ideel pendler by med togstation, hvor linjerne gå fra Kalundborg – København, i bil under 1 times kørsel til København. Jyderup har selvfølgelig også skole fra 0.-9. klasse, børnehus og meget mere!

Når I ankommer, kan I enten vælge at benytte jer af hovedentréen, hvor der er plads til de finere gæster eller bryggerset, når de mudrede flyverdragter skal af. Begge indgange er rummelige og med mulighed for opbevaring. Videre ind i boligen finder I et pænt åbent køkken med spiseplads – herfra er der udgang til terrassen og haven. Fra køkkenet er der adgang til den store stue, hvor der er plads til både sofaarrangementet og det helt store langbord. Her er også trappe til 1. salen og endnu en udgang til haven. I stueplan får I også hele 3 soveværelser og et lækkert badeværelse med gulvvarme.
På 1. salen har i en stor stue med fransk altan, 2 store soveværelser og et badeværelse. Hele 1. salen er indrettet for ca. 20 år siden.
Ejendommen har derfor plads til den helt store børnefamilie med sine 5 soveværelser. Her kan nemt indrettes et til to soveværelser i stuen på 1. salen!

Haven er et kapitel for sig selv med et stort orangeri. Orangeriet kan både anvendes til alverdens grøntsager og planter eller måske fungere som en havestue? Mulighederne er mange og pladsen er stor. Haven har også stort terrasse areal og mange smukke bede.
Til sidst skal det nævnes, at I også får carport til bilen og skur til alle haveredskaberne….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovengen 20 , 4450 Jyderup2.145.000 kr.10.997 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.839 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 196 ㎡Grund: 717 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1980Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-03 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x