Saturnvej 8, 8970 Havndal

8970 saturnvej 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skøn villa i Havndal

Er I en børnefamilie på udkig efter det perfekte hjem, eller et par der ønsker ekstra plads til jeres hobbyer? Så er denne skønne 1-plans murstensvilla lige det, I leder efter. Beliggende i et roligt og attraktivt kvarter, tilbyder denne villa alt, hvad I behøver for at skabe et hjem fyldt med komfort, plads og muligheder for både afslapning og kreativ udfoldelse.

Når I træder ind i villaen, bliver I mødt af et praktisk bryggers, som er ideelt til hverdagens små og store opgaver. Her er der plads til både vaskemaskine og tørretumbler, så I kan holde styr på familiens vask med lethed. En anden indgang tilbyder en gæste entré.

Flot lyst køkken fra 2018 med masser af opbevarings- og bordplads og til plads til både store madlavningsprojekter og de daglige måltider med hele familien i køkkenet.

Stuen er rummelig og lys, med direkte adgang til en skøn overdækket terrasse. Her kan I forlænge sommeren og nyde de lange aftener med udsigt til den dejlige have.

Badeværelset er udstyret med både brus og badekar, hvilket giver fleksibilitet og komfort i dagligdagen.

Villaen rummer hele 4 gode værelser, der kan tilpasses jeres behov. Uanset om I har brug for børneværelser, kontorplads eller rum til hobbyer, vil disse værelser kunne imødekomme jeres ønsker.

Udenfor venter en stor, dejlig have, hvor der er masser af plads til leg, afslapning og måske endda en lille køkkenhave. Den overdækkede terrasse er et perfekt sted til hyggelige grillaftener eller en stille stund med en god bog.

En ekstra bonus er carporten med et integreret værksted, som giver plads til bilen, cyklerne og ikke mindst de kreative projekter. Det er det ideelle sted til at fordybe sig i hobbyer eller praktiske gøremål uden at skulle bekymre sig om pladsen.

Med sin kombination af praktiske løsninger, rummelighed og hyggelige udendørsområder, er dette det perfekte sted at skabe nye minder og opbygge et liv fyldt med glæde og aktiviteter.

Kontakt os i dag for at arrangere en fremvisning og oplev selv, hvordan denne dejlige villa kan blive rammen om jeres fremtidige liv og glæder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Saturnvej 8 , 8970 Havndal785.000 kr.6.351 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.449 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 120 ㎡Grund: 841 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1980Sidste tilstandrapport er fra: 2021-12-09 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x