Rypevej 3, 9970 Strandby

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Strandby – 151 kvm. 1 pl. villa på Rypevej….

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/6 – klik på billede –

Er I også faldet for Strandby, den lille by der har det hele: Strand, hyggelig havn, en god skole, indkøbsmulighed, togforbindelse m.v.
Så tag og læs med her, når vi præsenterer en rigtig attraktiv nyhed lige midt i byen.

Villaen fremtræder i velholdt stand og har et nyere elementkøkken og rigtigt pænt, renoveret badeværelse. Boligen ligger i den hyggeligste, helt lukkede sydvendte have. Her er en ældre udestue og en super dejlig stor terrasse. En muret garage får I også med i handlen.

INDEHOLDER: Vindfang, entre, 1 mindre værelse, lyst spisekøkken (ligger placeret så der fint kan åbnes op til stuen), dejlig stor vinkelstue med et gennemgående vinduesparti mod syd og udgang til terrasse, stort badeværesle med gulvvarme, bruseniche og nyt interiør, et meget stort bryggers med udgang til lille, hyggelig morgen-solkrog, 2 værelser samt et meget stort soveværlse med skabsvæg. Fordelingsgangen i den private afdeling er med stort vinduesparti mod haven – dejligt lyst og åbent.

Der er skiftet en del vinduer, opsat hardieplank på én af gavlene, men ellers er der ikke foretaget den store renovering af huset. I kan selv sætte jeres præg på huset, og der er bl.a. mulighed for at lave et ekstra børneværelse.

Vi glæder os til at byde jer indenfor på Rypevej 3, Strandby….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rypevej 3 , 9970 Strandby525.000 kr.4.412 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.294 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 151 ㎡Grund: 768 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1967Sidste tilstandrapport er fra: 2018-12-11 check den her