Rosenstræde 5, 4220 Korsør

4220 rosenstraede 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Hele 166 kvm bolig midt i centrum

Beliggende i den gamle bydel i Korsør, tæt på vand, indkøbsmuligheder, kultur og nostalgi, finder vi denne rummelige og charmerende ejendom. Der er tale om en 2 etagers ejendom med masser af plads og indretnings muligheder. Ejendommen kan overtages af sine nye ejere snarest eller ifølge aftale.

Ved første blik kommer man ind i en dejlig flisebelagt entré, som fører til en lys rummelig stue, der er åbent til et skønt køkken med god spiseplads og med masser af elementer og bordplads. Fra køkkenet er der udgang til mindre gårdhave. Derudover er der et stort værelse og et skønt badeværelse med kar og bruseniche.

Køkkenet har god skabsplads og masser af muligheder for at familiens kok kan fremtrylle et dejligt måltid. Fra køkkenet har man adgang til den rummelige stue og bryggerset, som også fungerer som værksted og bagindgang fra Slottensgade.

Fra entreen er der en god trappe til 1. sal hvor vi finder et gæstebadeværelse med bruseniche, et stort værelse og endnu en stor hyggelig stue. Fra stuen er der adgang til stort loftrum, som nu bruges til opbevaring.

Ring og bestil en tid til dette dejlige byhus….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rosenstræde 5 , 4220 Korsør1.095.000 kr.6.835 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.411 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 166 ㎡Grund: 153 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1750Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-30 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x