Kongevejen 21, 7900 Nykøbing M

7900 kongevejen 21 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Start et nyt kapitel her på Kongevejen, hvor I kommer til at bo godt og billigt

Boligen er beliggende i udkanten af velfungerende Sejerslev. Et roligt område, som både børn, voksne og seniorer trives i. Her er både friskole, børnehave, købmand, bager, idrætsforening, hal og grønt område, hvor der også er boldbaner. Er I vild med natur, så er der kun 4 km til Ejerslev Havn, som er et populært havnemiljø. Her er restaurant og spændende natur med molerklitter og strand, der indbyder til gode oplevelser – både til land og til vands. Et meget populært område, hvor der er fred og ro samt en enestående natur.

På Kongevejen 21 ligger en rødstensvilla fra 1957, der er til-/ombygget i 1973. Huset rummer 122 m2 i stueplan, hvoraf 17 er indbygget udestue, 37 m2 på 1. sal og en lille kælder på ca. 14 m2. Til huset hører en muret garage på 31 m2 samt flere skure – både åbne og lukkede. Med relativt få midler, som f.eks. maling kan man her komme langt for at friske det hele op. Kan evt. anvendes til fritidsbrug.

Indretning: Stort og lyst bryggers med plads til vaskefaciliteter og masser af over-/fodtøj. Herfra adgang til et mindre viktualierum samt gangareal. I gangen er trappe til overetage samt indgang til køkken og badeværelse. Et lyst og rummeligt badeværelse med muret bruseniche, kar samt hvidt skabsarrangement. Pænt køkken med godt lysindfald. Her er der plads til en mindre spiseplads. Trappe til kælder. Stor og hyggelig vinkelstue med brændeovn og skøn udsigt over vidderne. Meget regulær stue, der kan indrettes på mange måder. Herfra er udgang til en fin og charmerende udestue, der vender mod sydvest. Herfra er en herlig udsigt over området gennem de mange vinduer samt udgang til have. 1. sal byder på repos og 3 lyse værelser. Den lille kælder egner sig til opbevaring o.lign.

Huset ligger tilbagetrukket fra vejen på en 1000 m2 stor grund. Der er grus langs vejen, der kan anvendes til holdeplads. Stendige og hæk adskiller holdeplads fra hus og have. En fin indkørsel fører jer til hus og garage. Flisebelagt areal ved garage og hus. Grunden består ellers primært af græsplæne rundt om huset. Enkelte træer og buske samt bede finder I også på grunden. Overalt fra grunden er der en flot udsigt over åbne vidder og marker. En nem grund, hvor der er masser af plads til boldspil, leg, gyngestativ m.v.

Her er gode forudsætninger for familien, hvor I kan bo både godt og billigt.

BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kongevejen 21 , 7900 Nykøbing M395.000 kr.2.965 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.029 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 125 ㎡Grund: 1000 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1957Sidste tilstandrapport er fra: 2011-08-25 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x