Lars Jensens Vej 11D, 9480 Løkken

9480 lars jensens vej 11d 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Dejlig villa centralt i Løkken med kort afstand til stranden.

Denne eksklusive 1½-plans Liebhaver-villa med havkig byder på højeste kvalitet i en smuk arkitektonisk atmosfære. Det klassiske og æstetiske materialevalg giver skarpe linjer, hvilket gør denne ejendom til en perle for både den kvalitetsbevidste fastboende og ferierende familie.
Villaen, der er opført i 2007, kræver minimal vedligeholdelse med klassiske røde tegltag, trævinduer og døre med alulister samt kobbertagrender. Den syd-vestvendte terrasse i herregårdssten og den fine “udestue” giver ekstra charme.
Inde indeholder villaen en stilfuld stue med sortmelerede klinker, hvide gipslofter og rustikke vandskurede mursten. HTH-køkkenet med udgang til terrassen er udstyret med alt i hvidevarer, praktisk laminatbordplade og en indmuret brændeovn, perfekt til samling og hygge. Wellness-afdelingen byder på en 2-personers spa og muret bruseniche. To store soveværelser har kvalitetsplankegulve.
På 1. sal imponerer en anden stue med kvalitetsplankegulve og en indbygget terrasse med havkig. Her findes også to store soveværelser og et badeværelse med håndvask, wc og bruseniche.

Ejendommen kan bruges som helårs- eller fritidsbolig og opvarmes med fjernvarme og brændeovn.

Med blot 240 meter til Vesterhavet, er dette hjem et sandt levested. Huset er beliggende på en 530 kvm. stor grund med dejlig lukket gårdhave….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lars Jensens Vej 11D , 9480 Løkken3.195.000 kr.22.141 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.681 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: BStørrelse: 150 ㎡Grund: 530 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2007Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-08 check den her

Lars Jensens Vej 11D, 9480 Løkken

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

RealMæglerne Løkken byder velkommen indenfor i denne fantastiske villa i hjertet af Løkken. Her er der ikke mere end få minutters gang til de brede sandstrande og det skønne byliv Løkken er så kendt for. Her er der tale om en villa der er opført i 2007 og ligger på en ugenert grund og beliggenhed. Grunden er lukket med et stakit og her er der plads til at sole sig og lade børnene rende rundt og spille bold. I selve huset træder man ind i en stor entre hvor overtøjet kan smides. Her er der også at finde det ene badeværelse med spa og sauna. Fortsætter man ind i huset er der at finde køkkenet samt den store spisestue. Her er der direkte udgang til de fantastiske terrassearealer. I stueplan er der også at finde 2 rummelige værelse. På første salen er der endnu 2 soveværelser samt et badeværelse. Derudover er der en dejlig stue med kig til det buldrende Vesterhav. Huset trænger til en omgang maling udvendigt, ellers fremstår der særdeles flot. Ring og book en fremvisning i dag på 72 119 114 eller hør mere omkring den skønne bolig.Huset opvarmes med fjernvarme. Derudover er der også en pejs til at skabe hygge.Huset udlejes igennem Dancenter og giver omkring 150.000 om året til husejer + forbrug.Området: Løkken er en populær ferieby i det Nordvestlige Jylland. Der er et utal af butikker, cafeer og restauranter, som man kan besøge, samt et livligt natteliv. Her er brede sandstrande ved Vesterhavet, frodige enge, samt store skovområder bag byen. Løkken byder på en af Nordeuropas bedste badestrande. Den 10 km lange sandstrand er kendetegnet ved de hvide badehuse langs de høje, afskærmende klitter med marehalm. Biler er tilladt på stranden. Stranden er velegnet til både badning og windsurfing. Her bliver fiskekutterene trukket op på land, og så kan man købe friskfanget fisk. Byen byder bl.a. også på Løkken golfklub, med både en 18-hullers og 9-hullers, Put & Take fiskeparker og tennisbaner. I Løkken finder man også Action House, hvor der både er bowlingbaner, lasergame, paintball, gokarts, spillehal, restaurant og diskotek. I Løkken kan man besøge flere gallerier og kunstbutikker og bolsjekogeri, lyststøberi og kystfiskerimuseet…….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lars Jensens Vej 11D , 9480 Løkken3.495.000 kr.24.220 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.856 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: BStørrelse: 150 ㎡Grund: 530 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2007