Amager Landevej 152, 2770 Kastrup

2770 amager landevej 152 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

En ejendom med rigtig mange muligheder

Stor og mulighedsrig ejendom

Centralt beliggende får man denne pæne 1,5 plans villa. Villaen ligger tæt på offentlig transport, hvor bus 35 og 32 kører, ligeledes er metroen en kort cykeltur herfra. Der er gode indkøbsmuligheder i form af 365 og lidl. Løjtegårdsskolen ligger få minutter fra villaen, her kan man gå igennem Gemmas Alle ned til travbaneparken, hvor man også finder en hyggelig park og mange sportsfaciliteter.

Villaen byder velkommen i en pæn entree med indbygget skabe. Herfra får man den store stue / køkkenalrum hvor der er plads til stort spisebord hvor familien kan samles. Køkkenet er i åben forbindelse med hele rummet og fra stuerne har man endnu en stue med direkte udgang til villaens store sydvest vendte terrasse. Stueplan rummer et godt soveværelse, hvor der er adgang til to store disponible rum, som kan bruges til separat teenager afdeling. Afdelingen har også et badeværelse og et vaskerum. Der er også direkte udgang til indkørslen/forhaven. 1 salen byder på 2 gode soveværelser, et stort badeværelse med badekar, og et separat toilet.

Haven rummer et stort skur og en stor udestue, hvor de sene aftentimer kan nydes. Haven er pæn flisebelagt og med et godt græstykke bag til, her er der rig mulighed for sol, da man har solen i haven fra morgen til aften.

En perfekt ejendom til den store familie eller hvis man bare ønsker masser af plads….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Amager Landevej 152 , 2770 Kastrup4.495.000 kr.25.826 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.496 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 154 ㎡Grund: 809 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1929Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-15 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x