Kaj Munks Vej 7, 9460 Brovst

9460 kaj munks vej 7 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

DEJLIG STOR VILLA PÅ 224 KVM. + 21 KVM. INTEGRERET HAVESTUE – MED SKØN BELIGGENHED OG GOD UDSIGT

KLIK IND PÅ NYTTIGE LINKS OG SE DE SPÆNDENDE ATTRAKTIONER OG AKTIVITETER I LOKALOMRÅDET. SE MERE PÅ : OPLEVBROVST.DK

EVT. BYTTE MED MINDRE HUS

Villaen har en god og attraktiv beliggenhed for enden af lukket villavej og med kort afstand til Brovst og Skovsgård by hvor der er skole, indkøbsmuligheder, idrætshal, hotel m.v. Gode offentlige transportforbindelser og kun 30 min. til Aalborg. Meget børnevenligt villakvarter med legeplads og daglig skolebusforbindelse. Dejlig stor grund på 1.554 kvm. med den dejligste lukkede have med flere hyggelige terrasser og uderum.

God og velbygget villa opført i gule teglsten og med eternittag og nyere træ-/aluvinduer. Villaen er bygget i 1969 og er løbende moderniseret og vedligeholdt og fremstår klar til indflytning. Der er i alt 245 kvm. dejlig bolig + udhus og garageplads på 53 kvm. og et ældre drivhus. Der er mulighed for fællesantenne og fiberforbindelse fra NORLYS. Huset er yderst velegnet til stor familie, sammenbragt familie eller kollektiv/bofællesskab.

Boligen er indrettet med entré, dejligt nyere køkken med spiseplads, spisestue med parketgulv, hyggelig opholdsstue med parketgulv og udgang til dejlig udestue med klinkegulv og brændeovn, mellemgang med parketgulv, gæstebadeværelse med gulvvarme, stort badeværelse med gulvvarme og bruseniche, soveværelse med parketgulv og indbyggede skabe, værelse med indbyggede skabe samt bryggers med gulvvarme. På 1. sal er indrettet med stor udsigtsstue med loft til kip og med udgang til svalegang med pragtfuld udsigt mod Limfjorden, mellemgang med mange faste skabe samt 3 store værelser med trægulv….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kaj Munks Vej 7 , 9460 Brovst1.195.000 kr.5.279 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.234 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 223 ㎡Grund: 1554 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1969Sidste tilstandrapport er fra: 2023-10-17 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x