Jerichausvej 7, 3630 Jægerspris

3630 jerichausvej 7 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Unik beliggenhed og arkitektur

Åbent hus med tilmeldingskrav 17/6 – klik på billede –

Enestående Fristed på Jerichausvej 7, 3630 Jægerspris
Træd ind i en verden af skønhed og ro på Jerichausvej 7, et område opkaldt efter den berømte kunstner Jens Adolf Jerichau. Denne ejendom er intet mindre end en perle, et unikt fristed, der tilbyder en parklignende have på hele 5.554 kvm. Med en arkitekttegnet bolig fra 1988 på 258 kvm. beboelse, en stor dobbelt-garage og et skønt drivhus, er dette stedet, hvor drømme bliver til virkelighed.
Arkitektonisk Mesterstykke
Huset er en hyldest til 80ernes arkitektur med sine åbne, lyse rum i forskudte niveauer og varierende lofthøjder, der skaber en dynamisk og indbydende atmosfære. Her får du tre rummelige værelser med mulighed for at etablere op til fem, to stilfulde badeværelser, et lyst køkken og flere stuer, der indbyder til både afslapning og underholdning.
Natur og Udsigt
Ejendommen byder på en spektakulær udsigt over Roskilde Fjord, hvor du kan nyde naturens skønhed i fulde drag. Den store, parklignende have er en oase af fred og ro, perfekt til udendørs aktiviteter, eller blot at nyde en stille stund i det grønne. Afstanden til naboerne sikrer privatliv og en følelse af uforstyrret naturidyl.
Konklusion
Jerichausvej 7 er mere end bare et hjem; det er en livsstil. Et sted hvor arkitektur møder natur, og hvor hver dag byder på nye muligheder for at nyde livet. Dette er en unik mulighed for at erhverve en ejendom, der sjældent kommer på markedet – et sandt fristed for sjælen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Jerichausvej 7 , 3630 Jægerspris6.500.000 kr.24.065 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.893 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 258 ㎡Grund: 5554 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1988Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-03 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x