Hollændervej 29, 2791 Dragør

2791 hollaendervej 29 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Moderne og stilfuld bolig på Hollændervej 29 – én af de bedste adresser i Dragør

Velkommen til Hollændervej 29, en moderne og velholdt etplansbolig beliggende på en lukket villavej i hjertet af Dragør. Dette hjem byder på en række opdateringer og faciliteter, der sikrer komfort og bekvemmelighed i dagligdagen.
Huset er udstyret med et flot HTH-køkken fra december 2020, som fremstår både stilfuldt og funktionelt. Kogeøen udgør et samlingssted og her er masser af plads til madlavning og opbevaring, og køkkenet inkluderer en praktisk Quooker.
Boligen har vinduer fra 2012, som sikrer energibesparelse og et godt lysindfald. Begge badeværelser er ligeledes med elementer fra HTH og tilbyder høj kvalitet. Det første badeværelse, blev renoveret i 2022, mens det andet badeværelse, der er forbundet med soveværelset, er fra 2023.
Gulvene i huset som består af en kombination af praktiske klinker samt behagelige trægulve, der giver en varm og indbydende atmosfære. Der er gulvvarme i alle rum, hvilket sikrer en behagelig temperatur året rundt. Sælgere har også fået kigget udbedret en del el Lysdæmpere i bryggers, entre, køkken og badeværelser blev installeret i 2023, hvilket giver mulighed for at skabe den perfekte belysning i hvert rum.
Udendørs finder du en imponerende træterrasse, bygget af den nuværende ejer. Terrassen står på stolper med et fundament af robinietræ og øverste terrassebrædder af cumaru-træ. Den sydvendte terrasse er ideel til solbadning og udendørs ophold, hvor du kan nyde solen og privatlivet hele dagen.
Hollændervej 29 er en indflytningsklar bolig med moderne opdateringer og faciliteter. Med sin fantastiske beliggenhed med kort afstand til alt Dragør har at byde på, sin gode indretning og skønne terrasse er denne ejendom det perfekte hjem for dig og din familie.
Afstanden til skole og institutioner er kort, og vejen dertil er sikker og tryg.
Kontakt os i dag for en fremvisning, og oplev selv alle de unikke kvaliteter, denne ejendom har at byde på!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hollændervej 29 , 2791 Dragør7.495.000 kr.49.967 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.387 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 145 ㎡Grund: 717 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1956Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-15 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x