Tulstrupvej 4, 7430 Ikast

7430 tulstrupvej 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Utrolig charmerende og løbende istandsat byhus

Åbent hus med tilmeldingskrav 16/6 – klik på billede –

Charme, sjæl og flotte detaljer er nogle af de ord man kan sætte på dette skønne og hyggelige byhus. Ejendommen er løbende vedligeholdt og istandsat både udvendigt og indvendigt. Villaen udgør 160 kvm. beboelse på fordelt på henholdsvis stueplan og 1. salen, derudover er der en sund og brugervenlig kælder med højt til loftet på 110 kvm. Haven er vildt charmerende og indrettet med nogle fantastiske hyggekroge, men også med rigelig plads til fodboldmål, trampolin og mm. Grunden er på hele 1.018 kvm. Selve beliggenheden er central og er i gåafstand til det meste, såsom centrum, offentlig transport, Ikast Complete, guldminen, grønne områder mm. Tilhørende villaen er også garage med el-port og redskabsrum.

Indretning: I stueplanen mødes man fra start af en dejlig lys entré med fin plads. Herfra er der en fordelingsgang med opgang til 1.sal, samt nedgang til kælderen. Her er også et lys og moderne badeværelse. Stueplanen er indrettet med store spisestue med et skønt lysindfald fra de vestvendte vinduer, herfra er der adgang til den store stue. I forlængelse af stuen kan man komme ud i udestuen. Sidst men ikke mindst er også køkkenet at finde i stueplanen. 1. salen er indrettet med et nyrenoveret toilet, stort fællesareal, viktualierum, 2 gode værelser og et stort soveværelse. Det hele fremstår flot vedligeholdt og lyst.

Kælder: En fantastisk kælder med egen adgang. Denne kælder giver nogle store og brugervenlige rum, samt en rigtig god loftshøjde. De 110 kvm. i kælderen er indrettet med 3 store og brugervenlige disp. rum, samt et stort badeværelse. Virkelig en sund og god kælder.

Er ønsket et charmerende men opdateret byhus med nogle fantastiske detaljer, en god kælder og en meget hyggelig grund, så er Tulstrupvej 4 lige noget for jer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tulstrupvej 4 , 7430 Ikast1.695.000 kr.8.110 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.194 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 160 ㎡Grund: 1018 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1951Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-05 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x