Bygade 64, 7173 Vonge

7173 bygade 64 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Rødstensvilla med gode rammer

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/6 – klik på billede –

Centralt i Vonge by – tæt på bl.a. indkøb, transport, skole og foreningsliv – ligger denne fine rødstensvilla. Sælger har indenfor de senere år skiftet tag og flere vinduer samt foretaget omfugning af murværk. Her får du en præsentabel og gedigen villa med gode muligheder for at sætte sit eget præg på den indvendige del.
Boligen indeholder i bagbygningen bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, badeværelse og fyrrum. Fra bryggerset er der indgang til køkken – som nok er af ældre dato, men til gengæld følger der nyere elementer med i handlen. Fra køkkenet er der adgang viktualierum, til soveværelse og endelig til 2 stuer en suite.
1. salen er under ombygning og her er der masser af muligheder for dem, der har skruet hænderne rigtigt på.
Der er fjernvarme på vej til byen og det tilbydes også denne bolig. Læs mere om projektet her: https://green-project.dk/vonge-kollemorten/
Her får du altså et rigtig godt udgangspunkt, som du kan flytte direkte ind i – eller sætte dit eget præg på. Bestil en fremvisning og se selv mulighederne….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bygade 64 , 7173 Vonge745.000 kr.7.450 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.104 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 88 ㎡Grund: 760 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1947Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-16 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x