Møllebakken 8M, 3740 Svaneke

3740 mollebakken 8m 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Drømmer du om en helårsbolig UDEN bopælspligt i Svaneke?

Dette er det sidste hus af ialt 14 nye huse på skrånende grund ned mod kysten, i solskinsbyen Svaneke, hvor både fastboende og turister kan lide at bo. Svaneke er en hyggelig by med skønne havne og et dejligt miljø med bl.a. indkøbsmuligheder, restauranter, cafeer m.m., hvilket miljø gør byen til en af de mest eftertragtede byer at bebo/besøge for såvel fastboende som turister, der besøger byen igen og igen.

Ejendommen byder på de karakteristiske og smukke linjer skitseret af arkitekt Kim Utzon, og har rødder til Bechs Stubmølle, det ikoniske Vandtårn samt Svaneke fyr.

Husets 113 kvm byder på 3 gode værelser, stort køkken/alrum, 2 badeværelser med bruser, hvor et af badeværelserne indeholder vaskemaskine og tørretumbler. Huset indeholder endvidere en lys entré med god skabsplads.

Huset er udstyret med gulvvarme i alle rum med individuel styring. Derudover byder husene på 2 store forskudte træterrasser på hver 30 kvm, som er beliggende på hver sin side af huset. De store vinduespartier sørger for godt lysindfald og styrker forbindelsen mellem ude og inde.

Ejendommen er opført og udstyret i gode kvalitetsmaterialer, som alle er baseret på ”New Nordic Living”. Her vil de lyse, rå og naturlige materialer skinne igennem og give huset et minimalistisk og funktionelt udtryk, lige fra de funktionelle Uno Form køkkenelementer til de lyse egetræsgulve fra Moland.

Det hvide Uno Form køkken brydes af nedfældet børstet kobbervask med tilhørende armatur. Fra køkkenet har man direkte udsigt til spiseområdet, som prydes af lys fra lyskasserne i loftet og de store vinduespartier. Under vasken er der gjort klar til Quooker, som vil kunne tilvælges. Hårde hvidevarer er alle fra tyske Miele. For at sikre bedst muligt udsyn er emhætten indbygget i kogepladen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Møllebakken 8M , 3740 Svaneke4.395.000 kr.38.894 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.878 kr/mdrEjerlejlighed/FritidsboligEnergimærke: A2010Størrelse: 113 ㎡Grund: 6928 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2023Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-10 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x