Kirkebakken 7B, 8620 Kjellerup

8620 kirkebakken 7b 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Arkitekttegnet drømmebolig ved skovkanten

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/6 – klik på billede –

Træd ind i denne arkitekttegnede villa som er opført i 1988 på Kirkebakken 7b. Grunden er 2.015 m² og ligger direkte ned til skovområde og Å. Denne unikke ejendom byder på en oase af ro og natur, kombineret med moderne design og komfort i boligen med gulvvarme overalt i boligen og opvarmning via fjernvarme.

Huset imponerer med sine 4 værelser og 2 badeværelser, der tilbyder masser af plads til både familie og gæster. Det åbne køkken-alrum er hjertet i hjemmet og prydes af fantastisk lysindfald fra store vinduespartier, der skaber en forbindelse til den omkringliggende natur og adgang til den nedsænkede stue, hvorfra der er udsigt til haven og skoven hele vejen rundt. Gulvvarme er installeret overalt i boligen, hvilket sikrer behagelig varme på kolde dage og giver en følelse af velvære året rundt. Husets indretning er ideel med indgang til bryggers direkte fra carporten, så man kan gå tørskoet ind, samtidig er der en hovedindgang med adgang til gæstebadeværelse. De 3 af husets værelser ligger på samme side og er alle med store vinduer og godt lysindfald. Køkkenalrummet er husets samlingspunkt og man mærker tydeligt de arkitekttegnede detaljer og det fantastiske lysindfald fra de store vinduer. Rummet byder også på en hyggelig muret alkove som giver et hyggeligt samlingspunkt i boligen. Stuen er med panoramavinduer mod syd og vest og adgang til forældreafdelingen, der byder på stort soveværelse med eget badeværelse og mulighed for et walk-inn skab.

Den store grund på over 2.000 m² giver rig mulighed for afsplaning på en af de mange terrasser eller hyggekroge der gemmer sig rundt om huset samtidig med at der er masser af plads til udendørs aktiviteter, afslapning og udforskning af naturen lige uden for døren.

Beliggenheden på Kirkebakken 7b kombinerer naturen med bylivets faciliteter. Med skoven som nabo og alligevel kun en kort køretur til skole, indkøbsmuligheder og motorvejen er dette hjem ideelt for dem, der ønsker at leve i harmoni med naturen uden at gå på kompromis med bekvemmeligheden.

Denne arkitekttegnede bolig er mere end bare et sted at bo – det er en livsstil. Tag det næste skridt mod dit drømmehjem på Kirkebakken 7b, og oplev selv det unikke ved denne fantastiske ejendom. Kontakt os i dag for at arrangere en besigtigelse….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kirkebakken 7B , 8620 Kjellerup2.795.000 kr.15.649 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.204 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 171 ㎡Grund: 2015 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1988Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-01 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x