Jacob Gades Vej 6, 5610 Assens

5610 jacob gades vej 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Villa i Torø Huse

Jacob Gades vej 6 i Torø Huse, Assens er en charmerende villa beliggende i et roligt og familievenligt kvarter. Villaen er opført i klassisk dansk stil med røde mursten og hvide vinduer.

Indendørs finder man et køkken og stor stue med plads til både spisebord og sofahjørne, der er i stuen også en en brændeovn. Der er desuden tre gode værelser med gode indretningsmuligheder, hvilket gør huset velegnet til den lille familie. Derudover er der to badeværelser det ene med både brus og badekar.

På husets 1. sal er der et repos, med mulighed for at etablere fx et hjemmekontor.

Fra hele 1. salen kan man se vandet både Torø vig, men også Lillebælt.

Udenfor kan man nyde solen på den dejlige terrasse, som er omkranset af en flot anlagt have med stor græsplæne. Der er også en carport og redskabsrum til opbevaring.

Beliggenheden på Jacob Gades vej er optimal med kort afstand til skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og offentlig transport. Samtidig er man tæt på naturen med skov og strand i nærheden. Det er med andre ord et ideelt sted at slå sig ned og skabe et hjem for familien….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Jacob Gades Vej 6 , 5610 Assens1.595.000 kr.10.047 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.870 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 140 ㎡Grund: 600 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1898Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-17 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x