Christiansgade 90 1-tv, 5000 Odense C

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Lys, rummelig og indflytningsklar 2V’er lige ved Odense Å

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/6 – klik på billede –

Denne 2V’er i Odense C har simpelthen hele pakken. Lejligheden er rummelig, velindrettet og fremstår både charmerende og indflytningsklar, men alligevel formår beliggenheden ved Odense Å at bidrage betragteligt til den samlede herlighedsværdi. Ejerforeningens arealer grænser op til åen, og fra den ene af boligens to altaner har du endda en dejlig, rekreativ udsigt, mens den anden side giver et vue over den rolige vej.

Ikke mindst kombinerer adressen det fredelige med det centrale. Stien langs åen udgør den smukkeste rute til de mange butikker og spisesteder i city, mens dit umiddelbare nærområde overvejende slår sig op på rekreative arealer med Skt. Jørgens Park i centrum. Flere supermarkeder og take-away-muligheder er tilgængelige i nabolaget, og har du en hverdag tilknyttet Syddansk Universitet, er cykelturen overstået på et kvarter.

Lejligheden ligger på første sal i en velholdt rødstensejendom fra 1938, og en del af boligen har derfor glæde af den smukke udsigt til de grønne arealer ved åen. Bevarede detaljer bidrager til lejlighedens afvæbnende stemning, og boligen er ligeledes overordentlig lys. Smukke plankegulve, fyldningsdøre og en gavmild loftshøjde bidrager til det historiske anslag, mens det klassiske badeværelse også fremstår imponerende velholdt. Her får du et elegant terrazzogulv foruden tidløse, cremefarvede klinker på væggene, og baderummet har dertil en god størrelse.

Det samme gælder for køkkenet, som er tosidet, og her får du udsigten til åen med, mens du laver mad. Forramme-elementerne er malet hvide for en lys finish, og de passer godt til boligens hyggelige indretning. Dertil får du en stor stue med udgang til den sydvendte altan. Soveværelset har ligeledes en gavmild størrelse, og herfra er der forbindelse til den lille altan, som giver udsigt til åløbet.

Ejerforeningen er sund og har en stor opsparing, og ud over den hyggelige fælleshave hører der et privat, aflåst cykelskur med til boligen. Lejligheden er desuden meget velegnet til førstegangskøbere eller som et forældrekøb.

Kontakt os på tlf. 6611 6411 for at høre meget mere ved en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Christiansgade 90 1-tv, 5000 Odense C1.399.000 kr.22.934 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.824 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 66 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1938