Skalstrupvej 54, 7570 Vemb

7570 skalstrupvej 54 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stor ejendom til en god pris – naturskøn adresse tæt på Nissum Fjord

De fleste vil gerne gøre en god handel, og dét er der ikke tvivl om, at I kan gøre her. Den gamle købmandsgård i Skalstrup kan nemlig erhverves til en meget attraktiv pris, og dermed er der også luft i budgettet til de nødvendige opgraderinger af huset. Grundlæggende får I mange kvadratmeter under tag fordelt på 140 m² bolig og et erhvervsareal på 220 m². Ejendommen ligger desuden syv kilometer fra Vemb og to kilometer fra bredden af Nissum Fjord.

I får dermed en skøn kombination af smukke, naturrige omgivelser og overkommelig afstand til diverse fornødenheder som indkøbsmuligheder, pasningstilbud og skole. Ligeledes møder I et rigt foreningsliv i Vemb, og Vet i VLTJ er netop taget fra byen, som naturligvis er et stop på linjen. Det praktiske er på plads, men derudover vil stedet især henvende sig til jer, som gerne vil have højt til himlen og mulighed for stjernekig på de klare aftener. Næsten lige overfor finder I grusvejen, der fører ned til fjorden og den hyggelige Damhus Å Havn. Stedet er velegnet til fiskeri, surfing og shelters ture. Fiskeri i storråen er også en mulighed, hvis man er okay med at sætte sig på cyklen eller i bilen. Herudover er Vesterhavet kun 20 minutter væk. I lokalområdet kan man hvert år se frem til Skalstrup marked som trækker en masse til området

Selve ejendommen er et murstensbyggeri fra 1916, og I finder alle 360 m² i den samme bygning. Den gamle købmandsgård fordeler sig over fire disponible rum, hvoraf de to er i størrelse XL. Der er direkte forbindelse mellem boligen og de ekstra kvadratmeter, hvilket lover godt for mulighederne for at få mest muligt ud af pladsen. I den anden ende af ejendommen ligger boligen, som består af to værelser, et badeværelse og et bryggers. Køkkenet ligger i åben forbindelse med spisestuen, som igen indgår i et frit forløb med den egentlige dagligstue.

Sammenlagt er grunden på 2.700 m², så også udeområderne tilbyder rigeligt med albuerum. Kort sagt et billigt hus i skøn natur – kontakt os på tlf. 96 63 40 00 for at tage bestik af ejendommen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skalstrupvej 54 , 7570 Vemb175.000 kr.1.250 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.023 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 140 ㎡Grund: 2700 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1916Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-06 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x