Herstedvesterstræde 18, 2620 Albertslund

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

165 kvm skøn bolig i Herstedvester landsby

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/6 – klik på billede –

Få drømmen opfyldt om stor og rummelig bolig i Herstedvester landsby
Nu sælges halvdelen af den meget store, smukke ejendom på Herstedvesterstræde 18. De ialt 347 kvm. er opdelt med et “lagkagesnit” i 2 helt adskilte boliger (ideelle anparter). hvoraf den der sælges, er på ialt 165 etagemeter. Boligen har eksklusiv brugsret til ca. 900 kvm. meget smuk solrig grund. Der er et godt muret ældre udhus med nyere tag. Dette hus vil nemt kunne indrettes til atelier eller værksted. Hele hovedejendommen har nyt tag fra 2007 og boligen der sælges, har vinduer fra 2011 (undtagen Velux vinduer) og yderdøre fra 2022/23.

Den flotte ejendom er højt beliggende og man har dermed et utroligt flot lys i alle rum.

Her får den pladskrævende familie virkelig en helt unik og betagende smukt beliggende ejendom, hvor man kan leve det gode liv med nem adgang til Stadion, Badesøen og ikke mindst Vestskoven.

Fra gårdspladsen har man adgang via bryggers til forstue med indgang til badeværelse med muret hjørne bruseplads, væghængt toilet, gulvvarme og håndklædetørrer.
2 meget smukke og charmerende vestvendte stuer en suite, den ene har udgang til en højt beliggende vestvendt terrasse, hvor solen kan nydes til langt ud på aftenen.
Der er ikke mindre end 2,83 meter til loftet i hele stueetagen. Den syd/vestvendte forhave er helt ugeneret med smuk bevoksning. Smuk lys spisestue med flot, bred halvsvingstrappe til 1. sal. Dejligt Vordingborgkøkken fra 2021 med grå elementer der passer i husets stil.

1.saL: Alle lofter og gulve er gennemgående så man helt selv kan lave den indretning af 1.salen der passer til familiens behov. Der vil meget nemt kunne laves 4 store værelser. Pt. indeholder 1.salen en meget stor repos med åbent kontor. Reposen vil nemt kunne indrettes i 2 værelser. Stort værelse der pt. bruges til bogbinder værksted. Dejligt vestvendt værelse med Velux vindue. Rummeligt værelse med skab.

Der er et godt depotloft med fuldt gulv og lem fra repos. Boligen har egen fjernvarmeinstallation (nyt TAO-anlæg) og der er elektroniske termostatventiler overalt. I det hele taget er der ingen udgifter fælles bortset fra ejendomsforsikringen der deles 50/50. Der er separate elmålere og vandmåler med bi måler til hver bolig.

Området: Herstedvester landsby rummer mange smukke gamle og autentiske huse. Kirken er en af Danmarks ældste landsbykirker der dateres tilbage til 1100-tallet. Her er man på landet, men dog tæt ved byen. Landsbyen udmærker sig ved sin hyggelige og historiske atmosfære og sin centrale placering i forhold til grønne områder, infrastruktur og alverdens fritids- og sportsfaciliteter. Velkommen i Herstedvester landsby….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Herstedvesterstræde 18 , 2620 Albertslund3.995.000 kr.24.212 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.470 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 165 ㎡Grund: 1828 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1913Sidste tilstandrapport er fra: 2022-03-28 check den her