Søvej 33, 9640 Farsø

9640 sovej 33 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende Villa i Farsø

Søvej 33 er beliggende i den hyggelige by Farsø. Byen byder på et godt lokalsamfund med skoler, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter inden for kort afstand. Kvartet omkring Søvej er fredeligt og familievenligt, og der er let adgang til både grønne områder og offentlig transport. Det er det perfekte sted for både børnefamilier og dem, der ønsker ro og nærhed til naturen.

Denne rummelige villa fra 1971 er solidt bygget og godt vedligeholdt. Ejendommen har en klassisk arkitektur med betontagsten, som er kendt for deres holdbarhed og lange levetid. Med en grund på 800 kvadratmeter og et boligareal på 169 kvadratmeter, er der rigeligt med plads både inde og ude. Huset fremstår i en velholdt stand, hvilket gør det nemt for nye ejere at flytte ind.

Huset består af et rummeligt bryggers, der byder på masser af opbevaringsplads og er ideelt til en travl hverdag. Boligen er praktisk opdelt med fire gode værelser i den ene ende, sammen med et funktionelt badeværelse. I den anden ende finder man et stort og indbydende køkken, hvor hele familien kan samles om madlavningen. Fra køkkenet er der adgang til en stor stue, der tilbyder rigelig plads til at samle familie og venner.

Udendørsområderne omkring Søvej 33 er både funktionelle og indbydende. Til huset hører en fin garage og et praktisk værksted med en overdækket terrasse, som fører videre til en almindelig terrasse og et skur. Disse sammenhængende udemiljøer skaber mange gode muligheder for både afslapning og aktiviteter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søvej 33 , 9640 Farsø1.195.000 kr.6.676 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.704 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 169 ㎡Grund: 800 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1971Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-16 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x