Ebeltoftvej 18, 8960 Randers SØ

8960 ebeltoftvej 18 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Vi har hermed fornøjelsen, at udbyde Drastruplund.

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/7 – klik på billede –

Her er tale om en helt særlig liebhaverejendom med blandet bolig og erhverv samt mange
spændende detaljer. Bl.a. kan nævnes ur med klokkespil på taget og udsigtstårn, hvorfra man har en helt fantastisk landskabsudsigt.

Ejendommen ligger på en ca. 1 ha. stor naturgrund, og man kommer til ejendommen via en allé med belægning. Den kørefaste belægning fortsætter hele vejen til erhvervsdelen, hvor der også er stor vendeplads/parkering. Der drives i dag elektrikerfirma fra adressen.

Størstedelen af græsarealerne i den parklignende have holdes af 2 robotplæneklippere. I havemiljøet er man tæt på naturen og dyrene kommer helt ind i haven. Der er desuden lukket gårdhavemiljø med markise, springvand og opvarmet drivhus. Nær gårdhaven er der desuden stort opvarmet legehus/gæstehus med hems og lille terrasse.

Ejendommen har hele 5 potentielle varmekilder. Der er træpillefyr, fastbrændselskedel, oliefyr, luft/vand varmepumpe og el-varmepatron, som med fordel kan anvendes i sommerhalvåret i kombination med solcelleanlægget. I vinterhalvåret anvendes der primært træpiller p.t. Der er endvidere Genvex ventilationsanlæg. Elinstallationerne til belysning og bevægelsessensorer er IHC styret. Der er desuden installeret kameraovervågning.

Der er 263 kvm bolig, som er opført i 1984. I stueplan er der entre, badeværelse, spisestue
med udgang til terrasse/have og åben forbindelse til køkkenalrummet med stor slagbænk.
Opholdsstue og 2 store værelser. Baggang/bryggers med skabe og plads til vaskemaskine og tørretumbler samt direkte forbindelse til garage med fjernbetjent port. Endvidere teknikrum/fyrrum med indbygget skabsvæg.
1. salen byder på en stor opholdsstue, hvor man sagtens kan inddrage plads til et ekstra værelse, hvis der skulle være behov for det. Stort soveværelse. Walk inn garderobe. Stort badeværelse med spabad..

Fra garagen er der direkte adgang til viktualierum, depotrum med reoler, værksted og stor opvarmet gildesal/aktivitetsrum med køkkenafsnit, bar og toilet. Her er ligeledes Genvex.
I forlængelse af gildesal/aktivitetsrum findes endnu en garage, der bruges til haveredskaber mv.

Opvarmet værkstedsrum er også med Genvex. Der er punktsug og kranbjælke beregnet til tunge løft. Adgang til bad og toilet med gulvvarme.

Stor garage/lager/værksted opført 2004 med kontor på en del af 1. salen. Her er 3 ledhejseporte
med el-hejs (3,4 m brede og 2,9 m høje) frihøjden til kip er 6,5 m. Der findes 1 søjlet lift (3500
kg) planforsænket i gulv og med MC stativ.
Kontorafsnittet er indrettet med forrum, frokoststue med te-køkken og kontor, endnu et kontor samt arkivrum/serverrum.
Desuden fritliggende kold garage/lager med 3 skydeporte.

Ejendommen ligger med kort afstand til indkøb (500m), daginstitution, skole, idrætshal og let adgang til motorvejsnettet ved E45.

Bestil en uforpligtende fremvisning hos din lokale EDC mægler, Mæglergruppen i Assentoft, Det Runde Hus, på 86 49 44 44….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ebeltoftvej 18 , 8960 Randers SØ5.200.000 kr.15.541 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.036 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 263 ㎡Grund: 9473 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1984

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x