Asmindrupvej 34, 4390 Vipperød

4390 asmindrupvej 34 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende ejendom i naturskønne omgivelser

Åbent hus med tilmeldingskrav 15/9 – klik på billede –

Velkommen til denne idylliske ejendom beliggende på Asmindrupvej i det rolige og naturskønne Vipperød. Her får du en unik mulighed for at erhverve dig et hjem, der kombinerer charmen fra det danske landskab med moderne bekvemmeligheder.
Denne rummelige bolig byder på et veludnyttet areal, hvor alle kvadratmeter er tænkt ind med fokus på funktionalitet og hygge. Du bliver mødt af en lys og indbydende entré, som leder videre til et stort opholdsområde med åben forbindelse til køkkenet. Køkkenet er veludstyret med god skabsplads, moderne hårde hvidevarer og et skønt spiseområde, hvorfra du kan nyde udsigten over den omkringliggende natur.
Ejendommen rummer flere værelser, alle med godt lysindfald og rummelige indretningsmuligheder, som gør det muligt at skabe det perfekte hjem for en familie. I stueplan finder du et mindre gæstetoilet, hvor 1. salen byder på husets store badeværelse med bruseniche og dejligt med lysindfald.
Grunden byder på en stor, velplejet have med masser af plads til leg og udendørs aktiviteter. Her kan du virkelig nyde de lange sommerdage i rolige omgivelser. Der er også en dejlig terrasse, hvor du kan nyde solen ugeneret hele dagen, som inviterer til hyggelige grillaftener og afslapning med udsigt over det smukke landskab.
Ejendommen er placeret i en fredelig landsby med kort afstand til Vipperød by, hvor du med få minutters gang finder dagligvarebutikker, skoler og offentlige transportmuligheder. Beliggenheden gør det nemt at pendle til Holbæk på 6 minutter og Roskilde centrum på 24 minutter, samtidig med at du kan nyde roen og skønheden i det omkringliggende landskab.
Asmindrupvej 34 er en ideel ejendom for dig, der drømmer om et hjem i naturskønne omgivelser, uden at gå på kompromis med nærhed til bylivets faciliteter. Her får du en harmonisk bolig med både sjæl og modernitet, klar til at danne rammen om dit næste kapitel.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Asmindrupvej 34 , 4390 Vipperød2.695.000 kr.13.570 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.352 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 197 ㎡Grund: 1610 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1926Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-18 check den her

Asmindrupvej 34, 4390 Vipperød

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Stor, herskabelig villa centralt i Vipperød

Velkommen til villaen på Asmindrupvej 34. Indenfor møder I et herskabeligt udtryk med smukke gulvplanker, fyldningsdøre og sprossede vinduespartier. Det er med andre ord tydeligt at fornemme det attraktive byggeår, samtidig med at I på ingen måde går på kompromis med jeres moderne behov for et lækkert og velfungerende køkken med integrerede siddepladser. 197 kvadratmeter fordeler sig over halvandet plan med store, skønne opholdsrum og et væld af værelser. Køkken-alrummet ligger i tilknytning til…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Asmindrupvej 34 , 4390 Vipperød2.695.000 kr.13.570 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.573 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 197 ㎡Grund: 1052 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1926Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-18 check den her