P. U. Bruuns Vej 23, 5600 Faaborg

5600 p u bruuns vej 23 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indbydende arkitekttegnet villa med skøn have på rolig vej

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/6 – klik på billede –

På en tryg og rolig vej i Faaborg ligger denne indbydende villa klar til at slå dørene op for jer, der drømmer om god plads både inde og ude og et nærmiljø af den meget familievenlige slags. Som yderligere et plus kan I se frem til at få et flot kig til Faaborg Fjord, og derudover er det værd at fremhæve muligheden for at inddrage husets førstesal og dermed udvide boligen.

Der er tale om en arkitekttegnet rødstensvilla, som allerede udefra giver et meget charmerende indtryk med sine flotte hvide sprossevinduer. Inden døre bliver det gode førstehåndsindtryk bekræftet af boligens lyse og indbydende atmosfære og den gode indretning, som sikrer jer dejlige rammer om både privatlivet og den fælles hygge. Boligen rummer nemlig tre gode værelser, hvoraf de to ligger ved entréen, som på praktisk og pladsoptimerende vis er indrettet med bryggersfaciliteter. Det oplagte forældresoveværelse ligger i en separat afdeling i modsatte ende af huset sammen med en skabsgang og et brusebadeværelse.

Centralt i boligen får I et stort køkken, som ligger ud i ét med en opholdsstue, der ligeledes er af den familievenlige størrelse. Herfra er der via en dobbeltdør udgang til en skøn, sydvestvendt terrasse. Da dette blot er et enkelt af de dejlige terrassemiljøer, der ligger omkring huset, får I optimale muligheder for at kunne finde både sol- og skyggepladser hele dagen igennem, så basis for at nyde udelivet i de rolige omgivelser er helt i top. I kan kontakte os i dag for at bestille en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

P. U. Bruuns Vej 23 , 5600 Faaborg2.295.000 kr.15.169 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.529 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 140 ㎡Grund: 978 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1984Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-12 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x