Mølbyvej 4, 6560 Sommersted

6560 molbyvej 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Mølby

Velkommen til Mølbyvej 4, i Sommersted. Her har man nu muligheden for at købe en fin og rummelig ejendom med en masser af plads både inde og ude. Ejendommen er skønt beliggende i et dejligt lokalsamfund i Mølby beliggende mellem Sommersted og Jels, så her er kort afstand til indkøb og ikke mindst Jels Sø. Ejendommen har god plads til den store familie.

Vi bydes velkommen i praktisk bryggers med mulighed for vaskeinstallationer og masser af opbevaring. Skønt køkken med god skabs- og skuffeplads…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mølbyvej 4 , 6560 Sommersted1.195.000 kr.7.805 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.923 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 159 ㎡Grund: 5543 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1635Sidste tilstandrapport er fra: 2022-07-10 check den her

Mølbyvej 4, 6560 Sommersted

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Særdeles skøn beliggenhed med nogle dejlige rammer.

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/9 – klik på billede –

Søger du en ejendom med masser af plads inde som ude? Så er Mølby 4 i Mølby måske lige noget for dig.

Ejendommen rummer et boligareal på 159 m² med over 400 m² udhusbygninger i form af garage, værksted og fyrrum. Endvidere er her en tidligere staldbygning med muligheder, der kan benyttes til gildesal.

Denne herlighed er placeret på et dejligt 5.543 m² stort grundstykke, der hovedsageligt er anlagt med græs, som indbyder til f.eks. boldspil, familiefester eller mindre dyrehold hvis der er ønske om dette. Det er næsten kun fantasien, som sætter grænser og dermed er her rig plads at boltre sig på inde samt ude.

Stueplan byder på et dejligt stort bryggers med masser af plads til vaskefaciliteter og opbevaring. Herfra er der videre adgang til nydeligt langt lyst køkken med hvidt inventar. Videre fra køkkenet kommer du ind i den rummelige stue, som er opdelt i spise- og tv-stue. Her er der en brændeovn, som giver en dejlig varme og stemning. Fra spisestuen er der videre adgang til et lille kontor/gennemgangsværelse, hvor trappen til førstesalen er placeret, men også med adgang til soveværelset. Herfra er der adgang til badeværelse med bruser. Fra badeværelset er der også adgang til bryggerset. 1.salen byder på et stort repos-/værelse med videre adgang til et værelse af god størrelse med indbygningsskab. Videre ad fordelingsgangen er et skunkrum, der kan benyttes til opbevaring, samt stort værelse.

Ejendommen er beliggende i den lille landsby Mølby, som er med kort afstand til Sommersted, som har sin egen skole, børnehave og købmand. Der er et rigtig godt lokalsamfund og arrangeres årligt forskellige arrangementer for byens borgere. Derudover er der 6 km. til Jels hvor der er indkøbsmuligheder, Jels Vikingespil og skøn natur omkring Jels Sø. Der er 10 km. til Vojens og 14 km. til Haderslev, hvor de større indkøb mv. vil kunne foretages….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mølbyvej 4 , 6560 Sommersted945.000 kr.4.974 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.692 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 159 ㎡Grund: 5543 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1635