Vandværksvej 16, 7361 Ejstrupholm

7361 vandvaerksvej 16 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Pæn etplansvilla på Vandværksvej i Ejstrupholm

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/6 – klik på billede –

Fritliggende med dejlig, lukket have og carport. Velbeliggende i gåafstand til bymidten med flere indkøbsmuligheder. Dejlige udenomsarealer med flisebelagt indkørsel og en mindre flisebelagt terrasse ved udgangen fra stuen, lukket og ugenert have. Til villaen er der også en 24 kvm. carport og et 10 kvm. isoleret værksted.
Et rigtig godt bud på en villa til det modne publikum, førstegangskøberne eller den enlige.
Villaen, som er gennemmuret, er opført i røde sten med eternittag, er på 90 kvm. og opført i 1969.
Villaen er indrettet med et flot bryggers med hvide skabe, egen vask og klinkegulv med varme. Bryggerset blev renoveret for ca. 10 år siden. Videre herfra er der et lyst/hvidt køkken, som har godt med skabsplads. Et meget funktionelt køkken. Videre fra køkkenet er der dels adgang til badeværelset, værelserne, stuen og entréen.
Stilrent badeværelse med sort klinkegulv med varme og bruseniche i lyse sandfarvede klinker. Derudover er der håndklædetørrer, som kører på centralvarmen.
Til villaen er der 2 værelser, et alm. værelse og soveværelset. Begge værelser er med sort gulvtæppe og indbyggede skabe. Et par gode og anvendelige værelser.
Dejlig rummelig stue med dejligt lysindfald, ludet træloft og udgang til haven, hvor der er en mindre flisebelagt terrasse. Skulle der være behov for et ekstra værelse, kan dette nemt etableres i stuen.
Alt i alt fås her en rigtig dejlig villa, der er nem at gå til – regulær og velholdt og med en god beliggenhed i forhold til bymidten.

Fakta om ejendommen:
· Ejendommen varmes op med fjernvarme.
· Alle vinduer er skiftet i 2013.
· Villaen har ludet træloft i alle rum.
· Villaens tag har én gang årligt siden 2013 fået algebehandling.
·
Området:
Beliggende i Ejstrupholm, som er en aktiv by med stærke fællesskaber omkring skole, hal og forskellige foreninger. Byen ligger i god køreafstand til flere driftige omegnsbyer, blandt andet Brande, Ikast, Herning, Horsens, Vejle og Billund, så der er gode muligheder for pendlere.
Ejstrupholm er smukt beliggende i det midtjyske ved Ejstrup Sø og har et flot anlæg med bl.a. legeplads og multibane i midtbyen. Nær ved naturoplevelser og friluftsliv på Harrild Hede samt både Nørlund og Gludsted Plantager. Nyd en cykeltur en kort tur fra Ejstrupholm ved f.eks. Rørbæk Sø eller via ”Den Skæve Bane” mod Hampen Sø.
I Ejstrupholm er der mulighed for dagligvareindkøb, og der er flere andre butikker og handlende i byen. Ejstrupholm Skole går op til og med 9. klasse, og der er mulighed for SFO. Derudover er der en nyere børnehave samt vuggestuepladser….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vandværksvej 16 , 7361 Ejstrupholm895.000 kr.9.431 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.466 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 90 ㎡Grund: 458 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1969Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-18 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x