Blichersvej 1, 8620 Kjellerup

8620 blichersvej 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Rustik villa med 531 m² udbygninger

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/7 – klik på billede –

Velkommen til Blichersvej 1 – en ejendom på 2.144 m² stor grund, der kombinerer bolig og erhvervsmuligheder. Stuehuset tilbyder 92 m² bolig, hvor stueetagen byder på en stor, åben entré, et rummeligt køkken, en hyggelig vinkelstue og et funktionelt badeværelse. På førstesalen finder du tre værelser, der kan bruges som soveværelser eller hjemmekontorer, samt en skøn sydvestvendt altan, perfekt til at nyde solrige dage. Kælderen rummer et stort vaskerum og et disponibelt rum til opbevaring eller andre formål.

Bagved hovedhuset ligger tre ekstra bygninger. Disse bygninger er ideelle til lager og værksted og giver dig utallige muligheder for erhvervsmæssig anvendelse. Her kan du starte din egen virksomhed, udvide en eksisterende forretning eller bruge pladsen til ekstra lager.

Ejendommen er oplagt til udlejning af stuehuset, mens de bagvedliggende bygninger kan anvendes til erhvervsformål, hvilket skaber en attraktiv mulighed for ekstra indtægt. Med dens mange kvadratmeter og alsidige bygninger er Blichersvej 1 en ejendom med et stort potentiale for både privatliv og erhvervsmæssig udvikling. Du har ligeledes gode vejforbindelser tæt på så større byer som Viborg, Silkeborg og Herning kan klares hurtigt og nemt. I Thorning finder du ligeledes et aktivit foreningsliv og både skole og daginstitutioner. Der er også en købmand 100 meter fra boligen, hvor dagligdagen gøre mål kan klares
?
Kontakt os i dag for en fremvisning og oplev de mange muligheder, denne ejendom har at byde på! Ring til os alle ugens dage på 88 86 28 22….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Blichersvej 1 , 8620 Kjellerup1.495.000 kr.7.868 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.487 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 168 ㎡Grund: 2144 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1951Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-27 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x