Mågevej 4, 6851 Janderup Vestj

6851 magevej 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Familievilla med fire værelser nær skole og institutioner

Åbent hus med tilmeldingskrav 10/7 – klik på billede –

Denne villa er den helt rigtige for jer, der drømmer om familievenlige rammer og en ideel beliggenhed. For på Mågevej 4 kombineres kort afstand til skole og institutioner med faciliteter som køkkenalrum, en lys stue og fire værelser. Er det nogle af de ting, som I søger? Så tag et kig på denne bolig i Janderup Vestj.

Lyse gulve, hvidmalede listelofter og bjælker udvalgte steder er nogle af de stilmæssige træk, som karakteriserer boligen. Der er en lys og venlig indretning i alle rum, som ved indflytning ikke vil kræve mere end maling og et personligt touch på boligen.

Opholdsrummene udgøres af et skønt køkkenalrum, der er placeret i åben forbindelse til en dejlig, rummelig stue, der foruden en god størrelse tilbyder et fantastisk lys med store vinduespartier ud mod haven. Boligen rummer derudover et godt forældresoveværelse, der har egen indgang til badeværelset, som i øvrigt også kan tilgås fra alrummet. Ydermere er der tre gode værelser, der oplagt kan indrettes til børneværelser eller kontor. Boligen fuldendes af et bryggers, et toilet og en entré.

De udendørs rammer er ligeledes en stor kvalitet ved ejendommen. Huset ligger på en 1235 m2 stor grund, hvor der er anlagt en dejlig, stor familiehave med flere gode terrasser og masser af træer, buske mm. som børnene kommer til at elske til hulebyggeri og leg. Derudover er en del af terrassen overdækket, og så finder I også både garage og udhus på grunden.

Ejendommen ligger i gå- og cykelafstand til alt, I skal bruge i hverdagen. Janderup Skole og Børnehaven Svalehuset ligger ca. 600 meter fra adressen, mens I blot skal gå få hundrede meter for at gøre indkøb i Brugsen. Når I skal have et afbræk fra hverdagen, kan I passende tage et smut til Varde Å, som ligger en kilometer fra adressen. Her er naturskønne omgivelser, stier samt bål- og shelterplads ned til åen.

Skal drømmen om en familievenlig villa blive til virkelighed? Så kontakt EDC Varde for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mågevej 4 , 6851 Janderup Vestj1.495.000 kr.9.158 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.486 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 154 ㎡Grund: 1235 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1975Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-19 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x