Søparken 29, 6580 Vamdrup

6580 soparken 29 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Villa nær Bønstrup Sø

Åbent hus med tilmeldingskrav 5/7 – klik på billede –

Ejendommen på Søparken 29 i Vamdrup er et imponerende arkitekttegnet hus på 216 m², skabt af Leo Anker. Huset rummer tre børneværelser samt et stort soveværelse, der sikrer plads til hele familien. Den store opholdsstue byder på masser af lys og rummelighed, mens spisestuen har mulighed for at blive åbnet op til køkkenet, hvilket skaber et moderne køkken/alrum. Dette giver en fleksibel og åben planløsning, perfekt til samvær og hyggelige stunder.
Huset har hele tre toiletter, hvoraf to er fuldt udstyrede badeværelser, hvilket gør hverdagen nemmere for en større familie. Køkkenet er blevet fornyet af den nuværende ejer og fremstår flot og moderne med god plads til madlavning og opbevaring. Det rummelige bryggers tilbyder yderligere funktionalitet med masser af plads til vask og opbevaring.
Beliggende i det attraktive kvarter Søparken, er huset omgivet af gode stisystemer, der giver nem adgang til hallen, skolen og forskellige fritidsaktiviteter. Området byder også på smuk natur ved Bønstrup Sø, som er ideel til gåture og udendørsaktiviteter. Denne ejendom kombinerer moderne komfort med en skøn beliggenhed, perfekt for familien der søger et nyt hjem i Vamdrup….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søparken 29 , 6580 Vamdrup1.995.000 kr.8.170 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.062 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 216 ㎡Grund: 955 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1972Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-20 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x