Heering Huse 39, 4690 Haslev

4690 heering huse 39 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Dejlig villa i rolige omgivelser i Dalby

Åbent hus med tilmeldingskrav 8/7 – klik på billede –

Flot moderne villa opført i 2016 med fritlagte mursten og valmet tag med betontagsten og stor integreret carport. Skønt beliggende på blind vej i nyere udbygget og børnevenligt kvarter nær skole, daginstitution, sportshal, indkøb m.m.
Ejendommen er opført med et minimum af spildplads og med børne- og voksenafdeling. Huset gør sig rigtigt godt som familiehus og byder på en optimeret boligindretning. Ejendommen opvarmes via gulvvarme overalt, der er Træ/aluvinduer, genvex, og virkelig flot energimærke. Entre med garderobeplads, skønt lyst kvalitetskøkken fra Designa med god opbevaring og alt i hårde hvidevarer. Køkkenet er med loft til kip og er i åben forbindelse med den store skønne opholdsstue, hvor der både er plads til spiseafdeling og sofaområde. Håndvasken i køkkenet er med integreret Quooker. Fra stuen er der udgang til overdækket terrasse, samt haven, hvor robotplæneklipperen slår græsset for jer. Børneafdeling med 3 gode rummelige børneværelser og eget flot badeværelse med bruseniche, samt multirum, hvor børnene kan hygge sig med PlayStation osv. samt med god plads til kontorplads. Forældresoveværelse med lækkert ”walk-through closet” samt eget stort og lyst badeværelse. Godt funktionelt bryggers samt viktualierum med indbygget skabe, vinkøleskab m.m.
Ejendommen er beliggende i børnevenligt villakvarter ud til skønne grønne fællesarealer. Grunden er anlagt til et minimum af vedligeholdelse, herunder med flisebelagt indkørsel/havegange samt terrasse. Til huset hører desuden udendørs spabad placeret på terrassen. Haveredskaber mv. har fin plads i skur med indlagt strøm og kloak. Der er installation til ellader til bil, men nuværende Cleverboks medfølger ikke.
Der er 5 min kørsel til motorvejs til-/frakørsel i både nord/sydgående retning og ca. 40 min. til København.
Et super dejligt familiehus med optimal indretning, som man bør unde sig selv et besøg. Alt i alt et hus der står indflytningsklart og med en tilstandsrapport der ikke giver anledning til bekymring….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Heering Huse 39 , 4690 Haslev3.695.000 kr.19.185 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.660 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 188 ㎡Grund: 745 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2016Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-20 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x