Hunderupvej 174, 5230 Odense M

5230 hunderupvej 174 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Eksklusiv villa på over 400 etagemeter i Hunderupkvarteret

Vi har hermed fornøjelsen af at udbyde denne unikke bolig med et etageareal på over 400 m² i det populære Hunderupkvarter. Området er naturskønt med få minutters gang til Odense Å og den skønneste natur til henholdsvis Fruens Bøge, Odense ZOO og Munkemose. Det er en fantastisk bydel, hvor byens flotte ejendomme og haver pryder gadebilledet.

Ejendommen er igennem de seneste to år renoveret med en arrogance for nutidig modighed og med stor respekt for 30ernes overdådighed inden for håndværk og krav fra den finere overklasse, hvor boligen skulle vise prompt og pragt.
Vi har efter bedste evne forsøgt at beskrive det, du nu skal opleve, hvilket på ingen måde måler sig med den virkelighed villaen giver ved at, opleve og fornemme det i virkeligheden ved en tur rundt i boligen. Den flotte bastante rødstensvilla tager sig godt ud i gadebilledet med plads til tre biler på egen grund, en overskuelig have med enkelte frugttræer og en stor hævet terrasse, hvor der er god plads til familie og venners selskab i nogle fantastiske rammer.

En højloftet stueetage med overdådig stuk, rosetter med ”kvidrende” fugle, et betagende syn, brudt af flotte høje paneler, farver på vægge, vinduer og tapeter, som balanceres med et roligt stilfuldt massivt egetræsgulv med gulvvarme lagt i sildebensparket.
Køkkenet er på samme måde en oplevelse med et flot lysindfald fra glaskarnappen, hvor der tillige er udgang til terrassen.

Førstesalen er ligeledes flot istandsat med en god sammenhæng. Her er man ikke i tvivl om, at kronen på værket er det ”royale badeværelse”, hvor der er lagt stor kærlighed i valg af materialer og farver, der giver et rum, man aldrig bliver træt af at beundre.

Anden sal er ligeledes udnyttet og fuldt istandsat og forberedt til husets tredje badeværelse og med yderligere tre værelser, således at huset i alt har seks soveværelser.Kælderen har en god loftshøjde, som giver fin mulighed for at indrette vinrum, motionscenter og lignende.En moderne istandsat villa med respekt for den gamle stil og med et touch af modighed og god smag til den kræsne køber, så tøv ikke – villaen er absolut et besøg værd…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hunderupvej 174 , 5230 Odense M12.500.000 kr.33.908 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.914 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 325 ㎡Grund: 592 ㎡Antal værelser: 11Opført i: 1930Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-01 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x