Spartavej 7B, 9270 Klarup

9270 spartavej 7b 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skøn bolig centralt i Klarup

Velkommen til Spartavej 7B!
Boligen er beliggende i et dejligt og centralt kvarter i Klarup, hvor alle hverdagens nødvendigheder er i kort afstand. Der er kort afstand til Klarup skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder, grønne områder, fritidsaktiviteter m.m. Ligeledes er Klarup ca. 10,5 km fra Aalborg centrum som tilbyder byliv, caféer og meget mere. Derved er denne placering centralt i Klarup essentiel for både unge, ældre samt børnefamilien.

Boligen byder på en super god planløsning med masser af plads. Boligen har en stor og praktisk entré med god plads til både over -og fodtøj. Der er i entréen ligeledes indbygget skabe samt praktisk indgang til ét af boligens toiletter og et af værelserne. Badeværelset på denne etage har praktisk gulvvarme.
Boligen har en stor og lys stue med god plads til både et hyggeligt sofaområde samt en større spiseplads. Fra stuen er der direkte udgang til den hævede sydvestvendte træterrasse. Her er der god plads til både grill, hyggekrog og terrassebord. Fra terrassen er der trappe ned til den skønne, private og overskuelige have. Stuen er ligeledes i åben forbindelse med det lyse og tidløse køkken med inventar fra Invita. Her er der god plads til både madlavning og samtaler, da der er plads til et par barstole ved køkkenøen.
I underetagen har boligen 3 super gode og store værelser, som kan benyttes til både værelser, kontor, hobbyrum m.m. Der er i hele underetagen et fantastisk lysindfald fra de mange vinduer, samt er der en fin fordelingsgang til øvrige rum. Der er fra soveværelset udgang til boligens senbelagte og overdækket terrasse, som er i forlængelse af haven. I underetagen er der hertil også et stort badeværelse i lyse materialevalg og vaskesøjle. To af værelserne har indbyggede skabe, samt er der i hele underetagen gulvvarme.
Kunne denne fine bolig med perfekt placering i Klarup være noget for dig? Så rung…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Spartavej 7B , 9270 Klarup1.995.000 kr.17.973 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.723 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 111 ㎡Grund: 660 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1964Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-04 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x