Haldvej 32, 8983 Gjerlev J

8983 haldvej 32 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Unik ejendom med megen plads og erhvervsmuligheder

Hvis I er til den ægte landidyl, men ikke vil gå på kompromis med plads og beliggenhed, så får I det nok ikke mere autentisk end tilfældet er med Haldvej 32.

Ikke alene er der tale om en historisk ejendom, I får også masser af plads til hele familien samt en lang række muligheder for at drive erhverv hjemmefra eller dyrke en pladskrævende hobby. Den flotte og super charmerende bindingsværksejendom har nogle store og lyse rum, som vil skabe skønne rammer om jeres familieliv, og det er ingen overdrivelse at sige, at I her kommer til at bo som ingen andre.

Stuehuset, som udgør hovedbygningen, er i to plan, med et stueplan, som byder på praktisk bryggers med god plads samt teknik og garderobe skjult bag skydedøre. Desuden entré/hall med gang og trappe op til førstesalen. Herimellem ligger det helt fantastiske køkken/alrum, hvor I får usædvanlig megen plads, så næsten uanset hvor stor familien er, kan I rumme enhver fest her. En brændeovn, de synlige bjælker og lysindfald fra begge sider er kun med til at understrege samlingsrummets helt særlige karakter.

Herudover har stueplanet et badeværelse, et stort, regulært værelse og en lidt nedsænket og let indrettet stue. I forbindelse med stueplanet og med indgang fra entréen er en erhvervslænge, som rummer tre store, separate rum, det ene af disse med højt loft til kip og ovenlysvindue. Rummet er oplagt til den kreative, hvad enten du maler, er fotograf eller arkitekt, men det er svært at forestille sig et erhverv, der ikke vil kunne have glæde af den unikke stemning her er.

På boligens førstesal kommer I op til en meget stor repos og gang, et toilet, et rummeligt garderobeskab samt fire store værelser, alle med ejendommens særlige atmosfære intakt.

Til ejendommen hører en dobbeltgarage med plads til værksted, i samme flotte stil som hovedbygningen.

Ejendommen fremstår i pæn stand og har gennemgået flere forbedringer og opgraderinger over de senere år. Blandt meget andet er der kommet nyt stråtag på hovedbygningen i 2016 (og facaden er malet i ´21), pillefyret er fra 13, mens en del af gulvene er fra ´18. Der er udskiftet nogle vinduer, og så er ejendommen efterisoleret i 2018, mens den cirka 140 m2 store træterrasse er fra ´17.

Beliggenheden lidt uden for Randers og med rimelig afstand til Aalborg (omkring en time) og Aarhus (ca. 45 minutter) åbner op for en lettere hverdag, og med bus til Randers og Hadsund blot 100 meter henne ad vejen hænger det også godt sammen med offentlig transport….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Haldvej 32 , 8983 Gjerlev J1.698.000 kr.6.439 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.299 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 257 ㎡Grund: 2160 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1880Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-19 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x