Mosehøjvej 5B, 2920 Charlottenlund

2920 mosehojvej 5b 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Eksklusivt renoveret halv dobbelthus på Mosehøjvej

Åbent hus med tilmeldingskrav 14/7 – klik på billede –

Velkommen i denne ultimative lyse og rummelige villa.

Køkkenalrummet er husets hjerte og samlingspunkt. Køkkenet er et moderne Boform køkken, udstyret med en matslebet bordplade og eksklusive Gaggenau hvidevarer, som ikke kun er et visuelt statement, men også en fornøjelse at arbejde i. Den åbne planløsning skaber en naturlig sammenhæng mellem køkken, spisestue og stue, og gør rummet ideelt til både hverdagens hyggelige måltider og festlige sammenkomster.

Stuen er en oase af lys og ro, med store vinduespartier der giver en fantastisk udsigt til de ugenerede grønne arealer udenfor. De smukke, lyse plankegulve i fællesarealerne tilføjer en elegant og harmonisk stemning, der inviterer til afslapning og hygge. I stueetagen finder du også et stort gæstetoilet med væghængt toilet.

På første salen finder du tre rummelige og lyse værelser. . Det store badeværelse på første sal er indrettet med Boform møbler, der matcher køkkenets designlinje, og skaber en gennemgående æstetik i hele huset. Her er også et praktisk depotrum, der giver ekstra opbevaringsplads.

Kælderen byder på mange anvendelsesmuligheder med to store disponible rum, et teknikum, endnu et toilet samt et stort badeværelse med sauna.

Udendørs finder du en dejlig træterrasse mod vest, hvor du kan nyde aftensolen. Den ugenerede have er perfekt til afslapning og hygge, og giver dig mulighed for at nyde naturen i private omgivelser

Velkommen til….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mosehøjvej 5B , 2920 Charlottenlund14.995.000 kr.75.732 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.982 kr/mdrRækkehusEnergimærke: DStørrelse: 198 ㎡Grund: 1958 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1974Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-31 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x