Byvangen 126, 8700 Horsens

8700 byvangen 126 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot og rummelig villa på en populær beliggenhed i Stensballe – Plads til den store familie!

Åbent hus med tilmeldingskrav 11/7 – klik på billede –

Velkommen til denne flotte villa beliggende i det eftertragtede område Stensballe, hvor komfort og moderne stil går hånd i hånd. Denne bolig er blevet omhyggeligt moderniseret og udvidet med en imponerende 1. sal, der tilføjer ekstra plads til den store familie eller flere forskellige hobbyer, og som gør huset helt unikt. Det oprindelige hus er bygget af Preben Jørgensen huse, så det fremstår i gode og gedigne materialer.
Villaen er beliggende i rolige omgivelser i det attraktive Stensballe med gode stisystemer til alle dagligdagens fornødenheder. Kvarteret er specielt attraktivt for børnefamilier og naturelskere, idet området byder på store beplantede grønne fællesarealer og kort afstand til Husodde Strand og videre gennem Elbæk Skoven og ud langs fjorden i naturskønne omgivelser. Fra ejendommen er der gåafstand til skole, dagligvareindkøb, idrætsanlæg med boldbaner og sportshal, flere børnehaver samt bybus til centrum og banegården. Er du til golf ligger Stensballegaard Golfklub i bekvem afstand.
Villaen byder på en virkelig spændende og åben indretning med et samlet boligareal på hele 254 m2. Villaens stueplan byder på et rummeligt bryggers med god opbevaringsplads, hvorfra der er adgang til det store lyse og hyggelige køkkenalrum med udgang til en sydvestvendt terrasse. Køkkenet er skiftet til et Designa køkken i 2012. I stueetagen finder man endvidere et af husets badeværelser med bruseniche og badekar, ekstra stue, 3 gode værelser af 4, mens det 4. værelse er på 1. sal, som har en dejlig udsigt og plads til masser af skabsopbevaring. På 1. salen finder man også husets andet badeværelse, en stor stue med den skønneste udsigt til grønne områder. Der er desuden rig mulighed for at etablerer 1 eller flere værelser på husets 1. sal efter behov. Noget af det mest unikke ved huset, er villaens utrolig flotte altan, hvorfra man kan nyde eftermiddags- og aftensolen.
Haven er enkelt anlagt i græs med enkelte mindre træer, og hele herligheden er omkranset af en høj ligusterhæk, så man kan opholde sig ugeneret i hele haven. Til villaen hører der både en muret garage, carport og skur til opbevaring af haveredskaber. Ejendommen er separatkloakeret og opvarmes med fjernvarme.

Denne villa skal opleves, hvis du har brug for det ekstra og gerne vil bo i et børnevenligt og populært område i Stensballe!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Byvangen 126 , 8700 Horsens4.395.000 kr.17.148 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.135 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 254 ㎡Grund: 1040 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1998Sidste tilstandrapport er fra: 2021-09-17 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x