Tennisvej 8, 5580 Nørre Aaby

5580 tennisvej 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Lille, men rummelig – fin villa på rolig adresse centralt i Nørre Aaby

Boligen på Tennisvej 8 er på mange måder et paradoks. Den er placeret på en rolig villavej, men ligger samtidig meget centralt i Nørre Aaby, hvor I bor tæt på station, skole og indkøbsmuligheder. Ikke mindst er huset – takket være sin veldisponerede planløsning og gode kælder – nærmest større på indersiden end på ydersiden.

Med andre ord er ejendommen ikke nogen helt almindelig etplansvilla. Huset blev opført i 1954, og allerede mod vejen præsenterer boligen sig flot og hyggeligt. Store dele af forhaven er belagt med granitskærver, og medregnet en praktisk carport på 25 m2 har I god plads til parkering af både bil, trailer og campingvogn.

Umiddelbart lyder de 81 boligkvadratmeter ikke af meget, men tag ikke fejl. Boligens stueplan ligger højt, og dertil kommer yderligere 45 m2 kælder, hvor I får flere disponible rum med gode muligheder. Den formelle bolig fremstår nydelig og velholdt med moderne inventar i et lyst, tidssvarende farveskema. Alle rum er udstyret med akustiklofter, som sørger for en behagelig rumklang, og derudover er planløsningen ganske fornuftig.

I den ene side af huset får I to værelser, hvoraf det ene er lidt større end det andet. Samme afdeling tæller også boligens badeværelse, som byder på lyse klinker på gulvet og i brusenichen. En lille skabsgang adskiller boligens to primære afdelinger, og i modsatte side af huset ligger opholdsrummene, der består af et pænt køkken og en lys, rummelig stue.

Køkkenet er udført med sorte bordplader over hvide elementer, og I har fin plads til et spisebord. I forlængelse heraf ligger stuen, som byder på et flot, naturligt lysindfald og desuden har udgang til en solrig terrasse på sydsiden af huset. Ved opholdsrummene ligger også trappen til kælderen, hvor I blandt andet finder praktiske tiltag som viktualierum og bryggers. Kælderen har tilmed separat indgang, og endelig får I to disponible rum med masser af muligheder.

Adressen giver jer også gode kort på hånden. Der er kort afstand til station og offentlig transport, ligesom I har store dele af Nørre Aabys gode foreningsliv inden for gåafstand. I får nem adgang til flere dagligvareforretninger, og har I børn, er der både en god folkeskole og en fremragende privatskole at vælge imellem.

Kontakt os for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tennisvej 8 , 5580 Nørre Aaby1.145.000 kr.11.036 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.524 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 81 ㎡Grund: 685 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1954Sidste tilstandrapport er fra: 2020-12-10 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x