Landsled 2, 4780 Stege

4780 landsled 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Pæn og velholdt villa med den skønneste have

Det er med stor fornøjelse at vi nu kan byde jer velkommen til Landsled 2.

Sæt snuden mod skønne Møn, hvor denne pæne og yderst velholdte murstensvilla venter på jer. Ejendommen præsenterer sig i gedigne materialer og er løbende blevet vedligeholdt.

Når I ankommer til ejendommen, vil i straks bemærke at huset ligger forenden af en lille lukket stikvej, hvilket giver en særlig ugeneret beliggenhed. Samtidig er I ikke langt fra Stege By, som I relativt hurtigt kan komme til med få minutters kørsel lige så vel som bussen køre lige oppe fra Klintevej.

Ude som inde er omgivelserne på adressen gode – bevæg jer frit omkring på den store grund på 1.720 m², hvor I vil opleve den hyggeligste og veletableret have som både rummer drivhus, frugttræer, lille urtehave, flere blomsterbede og sidst men ikke mindst stor, flot flisebelagt terrasse der straks indbyder til grill og hyggeligt samvær med dem I har kær.

Til ejendommen er der desuden en dobbeltcarport med tilhørende værksted.

Indenfor slår i dørene op til en familievenlig planløsning på 152 m². I starter naturligvis i den indbydende entré. Fra entréen får I til at starte med fordeling til et pænt badeværelse med lyse klinker, samt stort soveværelse med god plads til indretning og med stort indbygget skab.

Det næste I vil opleve, er husets hjerterum; stor opholdsstue, der på mange måder er den helt perfekte opholdsstue. Stuen er stor, rummelig og indretningsvenlig, hvilket gør I både kan indrette jer med spisebord, hvor familien kan samles til middag, placer drømmesofaen hvor end I har lyst, samt skabe det hyggeligste læse-/børnehjørne og hygge jer i den store stue alt imens I får glæde af varmen fra brændeovnen.

Fra stuen er der udgang til den store terrasse samt direkte adgang til det nydelige, lyse køkken med masser af skabsplads. Køkkenet er godt og rummeligt og giv rig mulighed for madlavning samt spisning.

Køkkenet er på mange måder husets centrale punkt. Fra køkkenet får I via lang fordelingsgang adgang til endnu et badeværelse, tre gode værelser, som alle er indretningsvenlige, samt trappe til husets kælder, der består af flere gode disponible rum med bl.a. vaskerum.

Drømmer I om at få fingrene i husnøglen til Landsled 2?
Kontakt EDC MØN på 55 81 51 21 og vi står klar til at hjælpe dig med at få drømmen i hus….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Landsled 2 , 4780 Stege1.250.000 kr.7.078 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.703 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: FStørrelse: 152 ㎡Grund: 1720 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1960Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-10 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x