Gærdesmuttevej 22, 8400 Ebeltoft

8400 gaerdesmuttevej 22 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Familievilla i Fuglekvarteret

I den naturskønne Skelhøje Plantage, kun en kort gåtur fra skoler og daginstitutioner, ligger denne ejendom på Gærdesmuttevej. Området er roligt med et rigt dyreliv og åben himmel, hvor naturen omfavner det veludviklede boligkvarter. Her bor både unge børnefamilier og ældre par, der alle har fundet sig til rette i dette charmerende miljø i Fuglekvarteret.

Huset ligger højt på en let skrånende naturgrund, hvilket giver mulighed for sol fra morgen til tidlig aften på de store terrasser. Haven er et paradis for børn, der kan gå på opdagelse og bygge huler, mens de voksne kan nyde havens mange hyggelige kroge.

Stueetagen rummer en rummelig entré med teknikskabe, et stort badeværelse med fliser og muret bruseniche, tre regulære værelser, en fordelingsgang med trappe til første sal, et bryggers med plads til vaskesøjle samt et stort køkken-alrum. Køkkenet har rigelig skabs- og bordplads og er delvist åbent mod alrummet, hvor der er plads til et stort spisebord foran brændeovnen og udgang til terrassen.

På første sal findes et repos, to værelser, hvoraf det ene har adgang til et badeværelse med brusekabine. Desuden er der en stor, rummelig stue med loft til kip og synlige bjælker.

Gavlen har et stort vinduesparti, som giver både dejligt lysindfald og en skøn udsigt, samt adgang til en stor altan med udsigt over området.

Kontakt os nu for en fremvisning af boligen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gærdesmuttevej 22 , 8400 Ebeltoft1.445.000 kr.8.377 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.863 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 180 ㎡Grund: 1283 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1988Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-15 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x