Moesgård Allé 5, 8320 Mårslet

8320 moesgard alle 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Hyggeligt landsbyhus ved Moesgård Golf Club

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/7 – klik på billede –

BUDRUNDE med budfrist den 05-09-2024 klokken 12:00 – den oplyste udbudspris er vejledende mindstepris – bud kan ikke afgives via edc.dk.

For Aarhus Kommune udbydes denne historiske ejendom fra 1855 i budrunde. Ejendommen er beliggende i det idylliske område mellem Højbjerg og Mårslet. Blot en kort køretur fra Moesgård Museum, skov og strand. Dette hjem er en del af områdets rige historie og bestod oprindeligt af flere huse, der var beregnet til de ansatte på Moesgård Gods.

Der er mulighed for besigtigelse af ejendommen til åbent hus følgende datoer:

23. juli kl. 16.00
31. juli kl. 16.00
14. august kl. 16.00
21. august kl. 16.00
26. august kl. 15.00
28. august kl. 16.00

Husk at registrere din tilmelding til åbent hus her på hjemmesiden.

Ud­buds­ma­te­ri­a­le, tilbudsblanket mv. kan rekvireres hos ejendomsmægler.

Denne ejendom udstråler i dag en unik charme med sin historiske arkitektur og autentiske detaljer fra det 19. århundrede. Bygget med omhu og opmærksomhed på detaljer, står denne ejendom som et tidsløst symbol på fortiden, med mulighed for modernisering.

Ved ejendommen bliver du mødt af den oprindelige forhave med originale brosten, som guider dig ind til entreen, hvor der er plads til at hænge overtøjet. På højre hånd finder du villaens bad/toilet. Fortsætter du ind i ejendommen, bliver du mødt af et køkken, hvor du kan sætte dit eget præg, da køkkenet står råt i oprindelig stand, med bl.a. en af villaens to brændeovne.

Villaen har derudover to store og lyse værelser samt en stue. Mellem stuen og det ene værelse er der en kontorplads med direkte udgang til haven. I den store bevoksede have gemmer sig et gammelt udhus med bl.a. en hønsehus, som i dag kan bruges til alverdens hobbyprojekter eller evt. beholde hønsehuset til egne friske æg.

Beliggende i det naturskønne område i Aarhus syd kan du nyde godt af de grønne områder. Du finder bl.a. kun få meter fra ejendommen en af Aarhus Golf Clubs mange golfbaner, og på modsatte side af ejendommen ligger Oddervej, som fører dig mod Aarhus C.

Med en perfekt blanding af historisk charme og moderne præg kan denne ejendom blive det ideelle hjem for dig, der ønsker at bo i et historisk landskab, hvor du kan sætte dit personlige præg. Lad dig fortrylle af denne unikke bolig, der fortæller sin egen historie i hjertet af Mårslet.

Tilbud afgives på særligt udformet tilbudsblanket og sendes anbefalet eller overbringes i lukket kuvert mærket “Bud på Moesgårds Allé 5, 8320 Mårslet” til:

EDC Poul Erik Bech
Rosenvangs Allé 145
8270 Højbjerg

inden 05.09.2024 klokken 12.00.

Tilbud, der ikke er afgivet på udleveret tilbudsblanket, og tilbud, der ikke angiver en fast kontantpris, indeholder forbehold eller kontantpris på andre vilkår end anført i udbudsmaterialet, vil ikke komme i betragtning. Tilbuddet skal lyde på et præcist kontant beløb.

Indtil salget er gennemført er købstilbuddene fortrolige. Først efter salget kan det af sælger accepterede tilbud og købers navn offentliggøres.

Sælger kan forkaste alle indkomne tilbud. For videre information om håndtering af bud, henvises til “Bekendtgørelse nr. 396 af 03 marts 2021 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme”….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Moesgård Allé 5 , 8320 Mårslet2.000.000 kr.21.739 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.009 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 80 ㎡Grund: 2052 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1855Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-07 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x