Crilles Tønnesens Alle 6, 2770 Kastrup

2770 crilles tonnesens alle 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende ejendom med nyt tag fra 2019. Stor solrig grund på mere end 1000m2.

Velkommen til dette skønne hus på Crilles Tønnesens Alle 6. Huset fremstår meget elegant med sine gule og hvide ydervægge og de sorte teglsten.

Huset består af en stueetage med to soveværelser, køkken, to stuer-en-suite og et badeværelse.

Køkkenet er ikke verdens største, med her er fint med skabsplads og en stor bordplade, så man uden problemer kan være flere om madlavningen. Fra køkkenet kan du kigge ud over den flotte store græsplæne i haven, hvor børnene kan lege rundt. Hertil er to soveværelser – et stort og et mindre, samt to fine størrelser stuer-en-suite.

De mange kvadratmeter grundareal, gør det muligt at bygge til huset, for at få et større køkken/ flere soveværelser i beboelsesplan, eller alternativt lave en stor terrasse med udgang fra det nuværende køkken.

Badeværelset er lyst, med hvide fliser på vægge og gulv, samt bruser. Her er ligeledes en fin størrelse entré med god plads til opbevaring af overtøj og sko.

Husets kælder har hele tre disponible rum samt et stort flot badeværelse, med badekar. Dette giver et utal af muligheder, og kælderen fremstår desuden dejlig tør og brugbar.

I haven har du den store flotte græsplæne samt en stor terrasse, hvor du har solen det meste af dagen. Haven er dejlig stor, men alligevel nem at holde.

Boligen er beliggende centralt i Kastrup, hvor du har alt det du skal bruge tæt på. Fields ligger kun 5 minutter væk, hvor der er et hav af forskellige supermarkeder, tøj – og specialbutikker.
Kastrup metro ligger også kun 2 minutter væk, og derfra kan du stå inde på Kgs. Nytorv, på 10 minutter.
Lufthavn og motorvej er ligeledes ikke mere end 2 minutter fra hoveddøren.

Vi glæder os meget til at vise dig denne skønne ejendom!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Crilles Tønnesens Alle 6 , 2770 Kastrup4.195.000 kr.38.223 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.442 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 79 ㎡Grund: 1005 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1926Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-26 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x