Strandvejen 70, 5450 Otterup

5450 strandvejen 70 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende Rækkehus med Gode Muligheder

– Central beliggenhed
– Tæt ved skole og handlemuligheder
– Mulighed for at sætte personligt præg
– God planløsning

Velkommen til Strandvejen 70, et charmerende og rummeligt rækkehus tæt ved alle hverdagens fornødenheder i Otterup by. Dette dejlige hjem byder på 108 kvadratmeter boligareal og en beliggenhed, der giver nem adgang til både byliv og naturskønne områder.

Når du træder ind i huset, mødes du af en indbydende entre. Herfra fortsætter turen til et stort køkken, der kan danne de perfekte til madlavning og hyggelige stunder med familie og venner. Stueetagen rummer også en rummelig stue, hvor der er plads til både afslapning og socialt samvær. Derudover er der et praktisk toilet, hvilket gør dagligdagen bekvem.

På første sal finder du ejendommens tre værelser, med gode størrelser og masser af lysindfald. Disse værelser kan nemt tilpasses til børneværelser, kontor eller hobbyrum, alt efter behov. Badeværelset på denne etage er velindrettet og giver gode muligheder for at skabe moderne løsninger.

Ejendommen er opført i 1970 og byder på gode muligheder for at sætte sit eget præg. Med de rummelige værelser og en god grundstruktur kan dette rækkehus blive præcis det hjem, du drømmer om. Om du ønsker at modernisere eller bevare den klassiske charme, så er mulighederne mange.

Strandvejen 70 ligger tæt på Otterup centrum, hvilket betyder, at skoler, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder er inden for meget kort afstand. Der er også nem adgang til Odense, som kun ligger 20 minutters kørsel væk. For dem der elsker strand og natur, er Hasmark Strand under 10 minutter væk, hvor du kan nyde sommerdagene eller gå en forfriskende tur langs Enebærodde.

Dette rækkehus er en fantastisk mulighed for både familier, par og enkeltpersoner, der ønsker et hjem med god rummelighed og mange muligheder. Kontakt os i dag for en fremvisning og oplev selv, hvad Strandvejen 70 har at byde på.

Vi ser frem til at vise dig dit kommende hjem!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandvejen 70 , 5450 Otterup900.000 kr.8.637 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.493 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 108 ㎡Grund: 296 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1970Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-11 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x