Snerlevej 7, 9970 Strandby

9970 snerlevej 7 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Strandby Havn. Den smukkeste murermestervilla

Meget tæt på det hyggelige og maritime havnemiljø på Strandby Havn, hvor der er hvide sandstrande på begge sider af havnen, finder I denne perle af en murermestervilla, som igennem de senere år er blevet totalt og eksklusivt moderniseret og lige til at flytte ind i. Boligarealet udgør 132 kvm samt 77 kvm høj og veludnyttet kælder på boligniveau – så i alt 209 kvm. at boltre sig på..
I 2019 er der bl.a. pålagt et nyt flot glaseret tegltag, der er efterisoleret i tagkonstruktionen og etageadskillelsen, der er monteret arkitekt tagrender og nedløbsrør, ny zinkbelagt stern og underbeklædning, ny isokern i skorsten og herudover er facaden blevet renoveret og efterfølgende vandskuret.

Villaen indeholder: Vindfang med klinkegulv med gulvvarme i den nye del (tilbygget i 2017) og trappe både til stueplan og kælder – Super praktisk og funktionelt køkken med Invita-inventar, quooker, klinkegulv med gulvvarme, praktisk rustfri stålbordplade, Siemens gas- og induktions kogeplade samt udgang til en hævet terrasse – Lys opholdsstue med originalt trægulv, brændeovn og åben forbindelse til køkken – Badeværelse med væghængt toilet, gulvvarme, Westerberg spa samt bruseniche med sammenklappelig låger – Gang med trægulv med gulvvarme og elegant trappe til 1. sal.

1. sal indeholder.: Dejligt stort soveværelse med masser af skabe og trægulv – Godt værelse med trægulv, en lille ældre brændeovn og udgang til altan – Mindre rum med trægulv, skabe og Veluxvindue, som fint kan anvendes til fx kontor eller gæsteovernatning – Gangareal med trægulv og dejligt lysindfald fra de 2 Veluxvinduer – Flot badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Kælderen.: God højloftet og nærmest i boligstandard indeholder: Disponibelt rum med klinkegulv – Disponibelt rum med klinkegulv med gulvvarme – Bryggers med klinkegulv, pillebrændeovn, bord med vask samt plads til vaskemaskine og tørretumbler – Viktualierum med klinkegulv.

Grunden.: I får glæde af et rigtigt godt muret udhus/værksted/garage på 34 m² samt 2 udhuse opført i træ og på henholdsvis 12 m2 og 28 m2.

Den smukkeste og hyggeligste have som er på 835 m2 er med et lille græsareal og havedam ellers er den primært udlagt i flisebelagte og træterrasser-, gang- og parkeringsarealer og med masser af hygge- og solkroge og udekøkken.
Ring for yderligere oplysninger og besigtigelse eller se mere på www.edc.dk, Jnr. 99006757. En flot og eksklusiv murermestervilla med en attraktiv beliggenhed meget tæt ved Havnen og så hele 209 kvm og den dejligste have… Her er der bare hygge……..

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Snerlevej 7 , 9970 Strandby2.195.000 kr.12.208 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.568 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 132 ㎡Grund: 835 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1954Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-01 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x