Gadholtvej 24, 9900 Frederikshavn

9900 gadholtvej 24 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Højtbeliggende ejendom med smuk udsigt til Kattegat tæt ved Sæby – jordtilliggende på knap 8,3 hektar med en fremragende jagt

Perfekt placeret ved Understed Bakkers maleriske og bølgende terræn byder Gadholtvej 24 – ejendommen kendt som “Østergaard” – velkommen til en panoramaudsigt, der tager pusten fra enhver. Fra dette unikke udsigtspunkt kan man nyde synet af Kattegat, og på dage, hvor himlen er klar, kan man se Læsø udfolde sig i horisonten.

Denne ejendom er en sand perle for naturelskere, med et rigt dyreliv og landskabet, der præsenterer sig fra sin smukkeste side. Samtidig sørger den korte afstand til både Sæby og Frederikshavn for, at bekvemmelighederne fra det moderne liv kun er en kort køretur væk. Og for børnefamilien holder skolebussen nærmest lige uden for døren.

Først og fremmest præsenterer ejendommen sig nydeligt og velholdt. Det oprindelige stuehus, opført i 1956 blev udvidet med en tilbygning i 1975, der i dag tjener som en indbydende spisestue med en betagende udsigt over havet og det omkringliggende naturskønne landskab. Taget på stuehuset blev fornyet i 2002, og for at forbedre energieffektiviteten, blev der i 2022 installeret et stokerfyr. Gennem årene er en række vinduer også blevet udskiftet, hvilket understreger ejendommens løbende vedligehold.

I får hele 175 boligkvadratmeter, og dertil kommer en 83 m2 stor kælder med flere disponible rum og et praktisk vaskerum. Indretningsmæssigt byder 1. salen på en rummelig og møblerbar repos, et badeværelse samt tre værelser. Fra det østvendte værelse er der adgang til en stor terrasse, hvor I kan nyde solopgangen med udsigt til både hav og natur – en perfekt start på dagen i fredelige omgivelser.

Hjemmets stueplan hylder de daglige opholdsrum, hvor planløsningen skaber de perfekte rammer for at etablere et rummeligt køkkenalrum, da boligen byder på to store stuer. Herudover findes en hall-agtig entré, der præsenterer den flotte, originale trappe som sit midtpunkt, et gæstetoilet, samt en yderligere entré, der fører ned til kælderen.

De rummelige udhuse åbner for en skattekiste af muligheder – forestil jer alt fra dyrehold og diverse fritidsinteresser til en festlig gildesal, værksted for den håndværksinteresserede, erhverv, diverse opbevaringsløsninger, eller måske en kombination af det hele. I den stemningsfulde gamle have finder I en stor køkkenhave, en mangfoldighed af frugtbærende træer og buske.

Omgivet af den frodige natur, ejendommen kommanderer, vil I støde på et mangfoldigt dyreliv, med utallige skjulesteder for både fugle og vildt, som i sig selv giver optimale betingelser for en fremragende jagtoplevelse. Ejendommen er omgivet af knap 8,3 hektar, som for nuværende er bortforpagtet.

Velkommen hjem….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gadholtvej 24 , 9900 Frederikshavn2.998.000 kr.14.754 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.941 kr/mdrLandejendomEnergimærke: FStørrelse: 175 ㎡Grund: 82841 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1956Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-01 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x