Skodsborgparken 20 0-th, 2942 Skodsborg

2942 skodsborgparken 20 0 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Nyrenoveret lejlighed med elevator og privat p-plads!

Velkommen til denne skønne, gennemrenoverede lejlighed, der tilbyder en unik kombination af moderne komfort og naturskøn beliggenhed. Med to altaner kan du nyde en evigt inspirerende udsigt til Øresund og skiften mellem skoven på den ene side og havet på den anden. Denne attraktive lejlighed byder på en række luksuriøse detaljer. I køkkenalrummet finder du en Quooker, induktionskogeplade og Miele hårde hvidevarer. Plankegulve skaber en varm atmosfære og strækker sig elegant gennem hele boligen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skodsborgparken 20 0-th, 2942 Skodsborg9.495.000 kr.75.960 kr/㎡Ejer Udgifter: 9.510 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 125 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1981Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-15 check den her

Skodsborgparken 20 0-th, 2942 Skodsborg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Nyrenoveret lejlighed med elevator og privat p-plads!

Velkommen til denne skønne, gennemrenoverede lejlighed, der tilbyder en unik kombination af moderne komfort og naturskøn beliggenhed. Med to altaner kan du nyde en evigt inspirerende udsigt til Øresund og skiften mellem skoven på den ene side og havet på den anden.
Denne attraktive lejlighed byder på en række luksuriøse detaljer, der øger livskvaliteten. I køkkenalrummet finder du et eksklusivt Kolon snedkerkøkken, udstyret med en Quooker, induktionskogeplade og Miele hårde hvidevarer, der gør madlavningen til en fornøjelse. Køkkenøen er flytbar for ekstra fleksibilitet. Plankegulve skaber en varm atmosfære og strækker sig elegant gennem hele boligen.
Begge soveværelser er udstyret med indbyggede skabe fra Kolon, der går i tråd med køkkenets æstetik og skaber en harmonisk helhed. Disse skabe giver optimal opbevaringsplads. Badeværelserne byder på gulvvarme, loftspots og stor bruseniche med rainshower og unidrain. I masterbedroom-badeværelset er der desuden en praktisk vaskesøjle.
I stuen findes en stemningsfuld biopejs, der tilføjer en ekstra dimension af hygge til rummet. Store panoramavinduer sikrer, at lejligheden bades i naturligt lys, og de to altaner giver mulighed for at nyde udsigten og solen på forskellige tidspunkter af dagen.
Placeret i det naturskønne Skodsborgparken med Jægersborg Hegn som nærmeste nabo, inviterer dette hjem til afslappende gåture og en tæt forbindelse til naturen. Med let adgang til Skodsborg Station er resten af Storkøbenhavn inden for rækkevidde. Ejendommen har desuden en privat strandgrund tilhørende ejerforeningen.
Lejligheden inkluderer én parkeringsplads i kælderen, hvilket gør det praktisk og nemt at have bil. Derudover tilbydes et stort kælderrum til yderligere opbevaring….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skodsborgparken 20 0-th, 2942 Skodsborg8.995.000 kr.71.960 kr/㎡Ejer Udgifter: 9.507 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 125 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1981