Svinget 1, 6280 Højer

6280 svinget 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Rummelig villa i Østerby

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/7 – klik på billede –

Velkommen til denne skønne villa beliggende på Svinget 1 i det rolige Østerby, 6280 Højer. Huset, som er bygget i 1952, tilbyder hele 192 kvadratmeter boligplads fordelt på to etager.
På første sal finder du en rummelig stue, ideel til hyggelige familiestunder eller afslapning. Fra stuen er der adgang til et gennemgangsrum, som leder videre til et toilet.
Stueetagen byder på to lyse værelser og et dejligt soveværelse, som giver god plads til både børn og voksne. Derudover er der to disponible rum, som kan anvendes til alt fra opbevaring til hobbyrum. Praktisk bryggers og entre i et med god plads. Badeværelset er udstyret med separat bruser og badekar. Køkkenalrummet byder ind til samvær og mange hyggelige stunder, hvor der også er udgang til en overdækket terrasse, som giver mulighed for at nyde udendørslivet i al slags vejr.
For den handy person er der også et værksted i forlængelse af garagen, hvilket giver masser af plads til gør-det-selv projekter og opbevaring af værktøj.
Haven er lukket og perfekt til leg og afslapning, og fra ejendommens østvendte side er der en betagende udsigt til de omkringliggende marker….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Svinget 1 , 6280 Højer695.000 kr.3.534 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.211 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: EStørrelse: 192 ㎡Grund: 1134 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1952

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x