Tårngade 50, 7600 Struer

7600 tarngade 50 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

1. plans villa tæt på centrum

Velkommen til dit nye hjem på Tårngade 50. Denne dejlige 1-plans villa på 116 kvm. er beliggende i Struers skønne østlige bydel, byder på komfort, lys og funktionalitet. Her er alt, hvad du behøver for at skabe et dejligt hjem. Boligen er indrettet med en lys og rummelig stue, der giver direkte adgang til det hyggelige spisekøkken. Det praktiske bryggers har god plads til vaskefaciliteter, hvilket gør hverdagens gøremål lette og bekvemme. Værelsesafdelingen består af tre gode værelser, ideelle til børneværelser, kontor eller gæsteværelser, samt et flot badeværelse med moderne indretning. Den store udestue på 22 kvm. har adgang fra både et af værelserne og stuen og er perfekt til afslapning året rundt. Udendørs byder boligen på en praktisk indkørsel til carport, der sikrer nem parkering, og en velanlagt have med terrasse, hvor du kan nyde udendørslivet. Der er også ekstra opbevaringsplads i det tilhørende udhus.
Denne bolig er det ideelle valg for dig, der søger en velindrettet villa. Kom og oplev hjemmets mange kvaliteter og bliv inspireret til din fremtidige boligdrøm. Struer, lydens by -byder med dens beliggenhed ved Limfjorden på såvel fantastiske naturoplevelser ved strand og havn, ligesom den byder på et rigt kulturliv, stort udbud af specialbutikker, spisesteder, skole og uddannelsesmuligheder- alt sammen i kort afstand fra hjemmet. Ring allerede i dag på 97 85 19 00, så aftaler vi en tid, der passer dig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tårngade 50 , 7600 Struer995.000 kr.8.050 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.202 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 116 ㎡Grund: 641 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1962Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-19 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x