Trondheimparken 4, 5400 Bogense

5400 trondheimparken 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot udsigtsvilla kun 500 m til vandet

Denne dejlige villa er beliggende i lukket vænge i “Norgeskvarteret” som er et roligt og attraktivt kvarter i Bogense. Fra boligen er der udsigt over flotte engarealer med rigt fugleliv og græssende kvæg og med havet og Jylland som baggrund. Der er kort afstand til byen, den gamle havn og marinaen. Prøv den smukke vandretur til byen, rundt om engene og langs diget ude ved stranden.

Boligen er opført i gedigne materialer og fremstår super velholdt og indflytningsklart.
Boligen indeholder køkken i åben forbindelse med alrum med loft i kip, og flot udsigt over engene. Der er endvidere udgang til den store fliseterrasse som omkranser hele huset. Stueplan indeholder tillige to gode værelser, dejligt bryggers, badeværelse og entré. Der er gulvvarme i hele stueetagen.
Førstesalen indeholder en helt unik stue med fantastisk udsigt og udgang til stor altan hvor aftensolen kan nydes. Her finder du også husets soveværelse med egen altan, samt badeværelse med gulvarme.
Der er dobbelt carport med elladestander, stort værksted/depotrum samt loft der udnyttes til opbevaring.
Der er Nilan ventilationsanlæg og mulighed for fibernet.

Ring til os på 64 81 19 13 og aftal en fremvisning. Vi fremviser alle ugens dage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Trondheimparken 4 , 5400 Bogense3.695.000 kr.20.959 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.822 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 176 ㎡Grund: 879 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2007Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-18 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x