Mosevej 52, 3650 Ølstykke

3650 mosevej 52 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Moderne enderækkehus i Ølstykke – børnevenligt område

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/7 – klik på billede –

Velkommen til dette nyereopført enderækkehus på Mosevej 52 i Ølstykke. Denne moderne villa, opført i 2023, byder på 122 m² boligareal fordelt på to etager. Her får du en bolig, der er gennemført med kvalitetsmaterialer og gennemtænkte løsninger, perfekt til den moderne familie.

Når du træder ind i huset, mødes du af en entre med god skabsplads, hvor hele familien nemt kan opbevare overtøj og sko. Videre ind i huset åbner det store, lyse stue-køkkenalrum sig op. Her er der masser af plads til både hverdagens hyggestunder og større familiemiddage. Køkkenet er indrettet med flotte fliser og en ovn i optimal arbejdshøjde, hvilket gør madlavningen til en fornøjelse. Stueplan rummer også et stort og flot badeværelse samt et praktisk depot under trappen, ideelt til opbevaring. På første sal finder du en stor repos, som giver adgang til fire gode værelser. Hvert værelse byder på god plads, hvilket gør dem perfekte til både soveværelser, børneværelser eller hjemmekontor. På denne etage finder du også et stort og moderne badeværelse.

Boligen fremstår som ny og flot, da sælger har foretaget flere ekstra tilvalg, der giver en rød tråd gennem hele huset. Der er gulvvarme i hele huset, hvilket sikrer en behagelig temperatur året rundt, samt et genvex-anlæg, der sørger for et sundt indeklima. Derudover er boligen yderst energivenlig.

Villaen er beliggende på en 188 m² stor grund. Udenfor finder du en flot fliseterrasse, hvor du kan nyde solrige dage og hyggelige grillmiddage. Der er også egen parkering på grunden, så du altid har en plads til bilen.

Området omkring Mosevej 52 er yderst børnevenligt med et godt fællesskab. Udenomsarealerne byder på både legeplads, petanque og bålplads. Her er du tæt på skov, hvilket giver mulighed for skønne gåture og naturoplevelser lige i nærheden. Offentlig transport og institutioner er i gåafstand, hvilket gør hverdagen nem og bekvem for hele familien.

Dette enderækkehus på Mosevej 52 i Ølstykke er ideelt for familien, der ønsker et moderne hjem i et attraktivt og børnevenligt område. Her får du en bolig, der er indflytningsklar og spækket med lækre detaljer, der gør hverdagen ekstra behagelig.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mosevej 52 , 3650 Ølstykke3.895.000 kr.31.411 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.060 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 122 ㎡Grund: 188 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2023Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-23 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x